Ακτιβίστρια των Femen γδύθηκε μπροστά στην κάμερα του Al Jazeera!

Αντιδράσεις προκάλεσε η κίνηση της Ίνας Σεφτσένκο, επικεφαλή του φεμινιστικού γαλλικού κινήματος, «Femen», η οποία γδύθηκε σε ζωντανή εκπομπή του Al Jazeera.

Η Σεφτσένκο μίλησε ζωντανά στην εκπομπή «The Stream» του αραβικού τηλεοπτικού δικτύου, η οποία είχε ως θέμα τις σχέσεις φεμινισμού - Ισλάμ, όταν σε ερώτηση της παρουσιάστριας για το «αν είναι καλύτερη η γύμνια ή ο φερετζές για μια γυναίκα», απάντησε... βγάζοντας τη μπλούζα της!

Βέβαια, ο σκηνοθέτης της εκπομπής πρόλαβε και άλλαξε το πλάνο με αποτέλεσμα να μη φανεί η κίνηση της ακτιβίστριας η οποία είχε στόχο να καταδείξει τις «μεσαιωνικές προκαταλήψεις» στις αραβικές χώρες. Παρά το κομμένο πλάνο, όμως η κίνησή της φαίνεται στο βίντεο. Μεταξύ άλλων το συμβάν κατέκρινε και η παρουσιάστρια του αραβικού Al Jazeera η οποία δήλωσε πως η εικόνα γυμνών γυναικών είναι απαράδεκτη.


Ελλάδα
Προϊόντα Made in Greece: γιατί πρέπει όλοι να…
ψωνίζουμε ελληνικά


NEWSBOMB

Open all references in tabs: [1 - 4]

Via: gossip-tv.gr


Short link: [Facebook] [Twitter] [Email] Copy - http://whoel.se/~25ntH$1pZ

This entry was posted in GR and tagged on by .

About FEMEN

The mission of the "FEMEN" movement is to create the most favourable conditions for the young women to join up into a social group with the general idea of the mutual support and social responsibility, helping to reveal the talents of each member of the movement.

Leave a Reply