Αντε να πείσεις μετά τους χριστιανούς…

Η Ινα Σεβτσένκο, 23 ετών, γνωστή ακτιβίστρια και ιδρυτικό μέλος της φεμινιστικής οργάνωσης Femen, έβγαλε χθες για άλλη μια φορά το μπλουζάκι της για να διαμαρτυρηθεί κοντά στην πλατεία του Αγίου Πέτρου στο Βατικανό για την καταδίκη των αμβλώσεων εκ μέρους της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας.

«Τα Χριστούγεννα ακυρώθηκαν», φώναξε η γυναίκα πολλές φορές αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα το στήθος της, πάνω στο οποίο είχε γράψει με έντονα χρώματα και στην αγγλική γλώσσα «Τα Χριστούγεννα ακυρώθηκαν, (η Παναγία) "έριξε" τον Ιησού». Η φεμινιστική οργάνωση καθώς πλησιάζουν τα Χριστούγεννα άρχισε μια σειρά κινητοποιήσεων σε διάφορους τόπους λατρείας των χριστιανών, για να διαμαρτυρηθεί εναντίον της νομοθεσίας που απαγορεύει την άμβλωση σε διάφορες χώρες με την υποστήριξη της Καθολικής Εκκλησίας.

(Πηγή: ΑΠΕ)

Κανένα σχόλιο. Σχολιάστε!

Σχολιάστε

Το Enet.gr παρέχει τη δυνατότητα στους αναγνώστες - επισκέπτες του να σχολιάζουν ορισμένα από τα θέματα που αναρτώνται στην ηλεκτρονική έκδοση.
Ο κάθε αναγνώστης - επισκέπτης μπορεί να σχολιάζει ελεύθερα και να διατυπώνει τις απόψεις του. Δεν μπορεί, όμως, αυτή η ελευθερία του λόγου να εκφυλίζεται σε ασυδοσία.
Έτσι, το Enet.gr διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει κείμενα ή αποσπάσματα κειμένων, που περιέχουν:

  • -Ύβρεις, απειλές και -γενικώς- φράσεις που εμπίπτουν στον ποινικό κώδικα.
  • -Αναφορές σε ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα ή σε «γεγονότα» που -εξ ορισμού- δεν μπορούν να επιβεβαιωθούν.
  • -Εκτενείς αναφορές σε θέματα, γεγονότα και καταστάσεις που δεν σχετίζονται με το θέμα του συγκεκριμένου δημοσιεύματος.-
  • -Παραπομπές (links) σε διευθύνσεις ή και δημοσιεύματα άλλων ιστοσελίδων ή εντύπων.

Επίσης, το Enet.gr, για λόγους καλύτερης επικοινωνίας με το σύνολο των αναγνωστών - επισκεπτών του, διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει κείμενα:

  • -Ιδιαιτέρως μακροσκελή.
  • -Γραμμένα σε άλλη, πλην της ελληνικής, γλώσσα ή με λατινικούς ή άλλους, πλην ελληνικών, χαρακτήρες.
  • -Γραμμένα με κεφαλαία γράμματα.

Σε κάθε περίπτωση, το Enet.gr παρακαλεί τα όποια σχόλια να μην ξεφεύγουν από τις παραπάνω προδιαγραφές και να μην υπερβαίνουν τα όρια της στοιχειώδους ευπρέπειας και σεβασμού, τόσο προς τους εργαζόμενους - συντελεστές του όσο και προς τους πολυπληθέστατους αναγνώστες - επισκέπτες του.

Via: enet.gr


Short link: [Facebook] [Twitter] [Email] Copy - http://whoel.se/~JTbBK$4Yg

This entry was posted in GR and tagged on by .

About FEMEN

The mission of the "FEMEN" movement is to create the most favourable conditions for the young women to join up into a social group with the general idea of the mutual support and social responsibility, helping to reveal the talents of each member of the movement.

Leave a Reply