Γυμνόστηθες Femen φωνάζοντας «Χάιλ Χίτλερ» κατέστρεψαν τη …

Γυμνόστηθες Femen φώναζαν «Χάιλ Χίτλερ» και σταμάτησαν την ομιλία της Μαρίν Λεπέν που εκφωνούσε μπροστά σε υποστηρικτές της που συγκεντρώθηκαν στο Μνημείο της Ζαν Ντ” Άρκ την Πρωτομαγιά.

Οι Femen είχαν γράψει στα ημίγυμνα κορμιά τους το σύνθημα Hail Le Pen (από το Χάιλ Χίτλερ) και ανέβηκαν σε ένα μπαλκόνι, χαιρετώντας ναζιστικά.

Απέναντί τους, η Μαρίν Λε Πεν προσπαθούσε να βγάλει λόγο. Αλλά εκείνες φωνάζοντας με μια ντουντούκα συνθήματα, δεν την άφηναν!

Νωρίτερα, η Μαρίν Λε Πεν «καπελώθηκε» από τον ίδιο τον πατέρα της. Ο 86χρονος ιδρυτής του Εθνικού Μετώπου στη Γαλλία ανέβηκε στην εξέδρα την ώρα που έπαιρνε τη θέση της και η κόρη του για να ξεκινήσει η εκδήλωση.

Στάθηκε μπροστά της και, χωρίς να της ρίξει ούτε ένα βλέμμα, σήκωσε τα χέρια του, χαιρέτισε το πλήθος που τον αποθέωσε και αποχώρησε…

Via: tribune.gr


Short link: [Facebook] [Twitter] [Email] Copy - http://whoel.se/~9TbBK$63M

This entry was posted in GR and tagged on by .

About FEMEN

The mission of the "FEMEN" movement is to create the most favourable conditions for the young women to join up into a social group with the general idea of the mutual support and social responsibility, helping to reveal the talents of each member of the movement.

Leave a Reply