Γυμνόστηθη διαμαρτυρία στην πλατεία του Αγίου Πέτρου κατά της …

 

«Τα Χριστούγεννα ακυρώθηκαν», φώναξε η γυναίκα πολλές φορές αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα το στήθος της πάνω στο οποίο είχε γράψει με έντονα χρώματα και στην αγγλική γλώσσα «Τα Χριστούγεννα ακυρώθηκαν, (η Παναγία) "έριξε" τον Ιησού»

Η Ίνα Σεβτσένκο, 23 ετών, γνωστή ακτιβίστρια και ιδρυτικό μέλος της φεμινιστικής αυτής οργάνωσης, που έχει γίνει γνωστή για τις γυμνόστηθες διαμαρτυρίες μελών της, άρχισε να τρέχει προς την πλατεία του Αγίου Πέτρου, αμέσως όμως την περικύκλωσαν τουλάχιστον 20 Ιταλοί αστυνομικοί, οι οποίοι ήδη βρίσκονταν σε επιφυλακή για την παρουσία της.

Οι ίδιοι δημιούργησαν με τα σώματά τους ένα ανθρώπινο τείχος με στόχο να κρύψουν την ακτιβίστρια από τις κάμερες και τις φωτογραφικές μηχανές των μελών των μέσων ενημέρωσης που είχαν επίσης ειδοποιηθεί για την έλευσή της, όπως άλλωστε και η αστυνομία.

Η ξανθιά γυναίκα άρχισε να κραυγάζει πριν την εντοπίσουν οι αστυνομικοί, τη σπρώξουν βίαια και την καλύψουν πίσω από ένα μικρό όχημα της αστυνομίας, εν μέσω πλήθους περαστικών που δεν είχαν καταλάβει τι συνέβαινε.

Οι Femen έχουν οργανώσει πολλές γυμνές διαμαρτυρίες στην πλατεία του Αγίου Πέτρου για το δικαίωμα της γυναίκας στην άμβλωση.

Via: newsbomb.gr


Short link: [Facebook] [Twitter] [Email] Copy - http://whoel.se/~bW54j$4Zv

This entry was posted in GR and tagged on by .

About FEMEN

The mission of the "FEMEN" movement is to create the most favourable conditions for the young women to join up into a social group with the general idea of the mutual support and social responsibility, helping to reveal the talents of each member of the movement.

Leave a Reply