Γυμνόστηθη μπροστά στον Πατριάρχη Κύριλο (ΦΩΤΟ VIDEO) – Tvkosmos.gr – Ρόδος – Δωδεκάνησα

Χαμογελαστος και ευλογώντας το πλήθος έφτασε στο Κίεβο ο Πατριάρχης Κύριλος. Αλλά όταν μπροστά του είδε μια γυμνόστηθη γυναίκα να φωνάζει "Σκοτώστε τον Κύριλο", το χαμόγελό του πάγωσε!

Τουλάχιστον αναπάντεχη ήταν η υποδοχή στον Πατριάρχη Μόσχας και πασών των Ρωσιών Κύριλο, που πραγματοποιεί επίσκεψη στην Ουκρανία. Ο Πατριάρχης κατέβηκε από το αεροσκάφος χαμογελαστός και αντίκρισε πλήθος αξιωματούχων να τον περιμένουν.

Άρχισε να περπατά στον αεροδιάδρομο, ευλογώντας τον κόσμο και κατευθύνθηκε στο βήμα που είχε στηθεί για να κάνει δηλώσεις. Αλλά πριν φτάσει, είδε μια γυναίκα, γυμνή από τη μέση και πάνω, να τρέχει προς το μέρος του, φωνάζοντας συνθήματα εναντίον του. Στην πλάτη της, είχε γραμμένη τη φράση "KILL KYRILL" (Σκοτώστε τον Κύριλο).

Η ακτιβίστρια είναι μέλος της φεμινιστικής οργάνωσης Femen.

Η αντίδραση των ανδρών ασφαλείας του Πατριάρχη ήταν άμεση. Κυριολεκτικά τη... σήκωσαν στον αέρα και την απομάκρυναν!

Δεν είναι η πρώτη φορά που μέλος της Femen κάνει κάτι ανάλογο...

Δείτε ΚΑΙ ΤΟ VIDEO...


ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ: REUTERS

Via: tvkosmos.gr


Short link: [Facebook] [Twitter] [Email] Copy - http://whoel.se/~vMhDZ$1S5

This entry was posted in GR and tagged on by .

About FEMEN

The mission of the "FEMEN" movement is to create the most favourable conditions for the young women to join up into a social group with the general idea of the mutual support and social responsibility, helping to reveal the talents of each member of the movement.

Leave a Reply