Γυμνόστηθη υποδοχή στον Ερντογάν

Δύο μέλη της φεμινιστικής οργάνωσης Femen προσπάθησαν, χωρίς επιτυχία όμως, να διαδηλώσουν γυμνόστηθες στο εκλογικό τμήμα της συνοικίας Ουσκουντάρ της Κωνσταντινούπολης, την ώρα που επρόκειτο να ψηφίσει ο Τούρκος πρωθυπουργός, για να καταγγείλουν τον αποκλεισμό του Twitter και του YouTube από την κυβέρνηση του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Συνεργάτες του Τ. Ερντογάν ειδοποίησαν εγκαίρως τον Τούρκο πρωθυπουργό ο οποίος τελικά ψήφισε σε άλλο εκλογικό τμήμα της ίδιας περιοχής.

Τελικά οι δύο γυναίκες διαδήλωσαν γυμνόστηθες με το σύνθημα «Να απαγορεύσουμε τον Ερντογάν» γραμμένο στο στήθος τους, πριν συλληφθούν από την αστυνομία.

Μέλος της οργάνωσης Femen είχε διαδηλώσει τον περασμένο Ιούλιο σε αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης για να καταγγείλει την καταστολή από τον Τ. Ερντογάν του κύματος των διαδηλώσεων που είχε συγκλονίσει την Τουρκία τις τρεις πρώτες εβδομάδες του περασμένου Ιουνίου.

Via: pathfinder.gr


Short link: [Facebook] [Twitter] [Email] Copy - http://whoel.se/~QC2Xk$4zW

This entry was posted in GR and tagged on by .

About FEMEN

The mission of the "FEMEN" movement is to create the most favourable conditions for the young women to join up into a social group with the general idea of the mutual support and social responsibility, helping to reveal the talents of each member of the movement.

Leave a Reply