Ισλαμιστές κακοποίησαν άγρια πρώην μέλος των FEMEN

Η Τυνήσια πρώην ακτιβίστρια των FEMEN, Αμίνα Σμπουί, η οποία αποχώρησε από την οργάνωση, τον Αύγουστο του περασμένου έτους, κατήγγειλε ότι δέχθηκε επίθεση από μουσουλμάνους εξτρεμιστές.

Σύμφωνα με την κοπέλα, αυτό συνέβη σε έναν από τους σταθμούς του Μετρό στο Παρίσι.

Η Αμίνα Σμπουί στεκόταν στην πλατφόρμα, όταν την προσέγγισε ένα άτομο που της είπε ότι και αυτός γεννήθηκε στην Τυνησία και στη συνέχεια ζήτησε να την πιάσει από το χέρι.

Χωρίς να αφήσει το χέρι του κοριτσιού την τράβηξε μέχρι τις σκάλες και κατόπιν στο δρόμο, όπου περίμεναν τέσσερις άνδρες.

Άρχισαν όλοι μαζί να την βρίζουν και στη συνέχεια πήραν ένα ξυράφι και της έκοψαν τα μαλλιά και ξύρισαν τα φρύδια της. Το ξύρισμα φυσικά έγινε για να τη ξεφτιλίσουν.

Amina Seboui

Στη συνέχεια την απείλησαν ότι θα τη βιάσουν, αν δεν απαγγείλει στίχους από το Κοράνι κι αν δεν υποσχεθεί ότι θα γίνει μια «πραγματική μουσουλμάνα».

Η Αμίνα Σμπουί απήγγειλε στίχους και υποσχέθηκε ότι θα γίνει «καλή μουσουλμάνα» για να την αφήσουν.

Η γυναίκα υπέβαλε καταγγελία στην αστυνομία για το συμβάν και κατά την άποψή της, οι τέσσερις άνδρες ήταν ισλαμιστές από την Τυνησία και την Αλγερία.

Η αστυνομία ελέγχει τις πληροφορίες, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να βρει στοιχεία, αναφέρει η γαλλική 24heures.

Η Αμίνα Σμπουί είχε τολμήσει να προτάξει τα στήθη της πρωταγωνιστώντας σε διαμαρτυρία στην Τυνησία, ενώ είχε συλληφθεί, δικαστεί και καταδικαστεί σε επτά χρόνια φυλάκιση, αν και τελικά έμεινε στη φυλακή μόλις δυόμιση μήνες.

amina-2

Open all references in tabs: [1 - 3]

Via: tribune.gr


Short link: [Facebook] [Twitter] [Email] Copy - http://whoel.se/~vytwV$5GA

This entry was posted in GR and tagged on by .

About FEMEN

The mission of the "FEMEN" movement is to create the most favourable conditions for the young women to join up into a social group with the general idea of the mutual support and social responsibility, helping to reveal the talents of each member of the movement.

Leave a Reply