Μία ακτιβίστρια FEMEN πήρε το Θείο Βρέφος από τη φάτνη στο …

Αναστάτωση προκλήθηκε ανήμερα των Χριστουγέννων στην πλατεία του Αγίου Πέτρου αμέσως μετά την ολοκλήρωση της χριστουγεννιάτικης ομιλίας του Πάπα Φραγκίσκου.
Αν και ο μεγαλύτερος όγκος των συγκεντρωμένων είχε αποχωρήσει, στο σημείο υπήρχαν εκατοντάδες άνθρωποι που απολάμβαναν το χριστουγεννιάτικο κλίμα, όταν μια ξανθιά ακτιβίστρια των Femen, γδύθηκε και εισέβαλε στην φάτνη που ήταν μέρος της εορταστικής διακόσμησης.

Η νεαρή γυναίκα όρμηξε προς την φάτνη και άρπαξε το ομοίωμα του Θείου Βρέφους φωνάζοντας “Ο Θεός είναι γυναίκα”, σύνθημα το οποίο είχε επίσης γραμμένο και στο στέρνο της.

Η γυναίκα έγινε αντιληπτή εγκαίρως από τους αστυνομικούς οι οποίο επενέβησαν, πήραν πίσω το ομοίωμα και την συνέλαβαν, όσο οι ξαφνιασμένοι θεατές απαθανάτιζαν με τις φωτογραφικές μηχανές τους το περιστατικό.

Πηγή: www.lifo.gr

Open all references in tabs: [1 - 3]

Via: gr.euronews.com


Short link: [Facebook] [Twitter] [Email] Copy - http://whoel.se/~YVTXM$5jD

This entry was posted in GR and tagged on by .

About FEMEN

The mission of the "FEMEN" movement is to create the most favourable conditions for the young women to join up into a social group with the general idea of the mutual support and social responsibility, helping to reveal the talents of each member of the movement.

Leave a Reply