Ντομινίκ Στρος-Καν: "Δεν διέπραξα ούτε έγκλημα, ούτε αδίκημα.Δεν …

Ο Ντομινίκ Στρος-Καν επανέλαβε ενώπιον του δικαστηρίου ότι αγνοούσε την παρουσία ιερόδουλων στις ερωτικές βραδιές που οργάνωνε για λογαριασμό του ένας κύκλος φίλων του.

Ο κάποτε εξαιρετικά προβεβλημένος πολιτικός άνδρας της Γαλλίας δήλωσε στην αρχή της κατάθεσής του ενώπιον του δικαστηρίου ότι δεν διέπραξε "ούτε έγκλημα, ούτε αδίκημα", ενώ όταν ερωτήθηκε από τον πρόεδρο Μπερνάρ Λεμέρ "εάν έχει αλλάξει γνώμη" ως προς την υπερασπιστική του γραμμή απάντησε: "Για τη γνώση μου ως προς τη συμμετοχή ιερόδουλων; Οχι".

Ερωτηθείς συγκεκριμένα από τον πρόεδρο Μπερνάρ Λεμέρ "εάν έχει αλλάξει γνώμη" ως προς την υπερασπιστική του γραμμή, απάντησε: "Για τη γνώση μου ως προς τη συμμετοχή ιερόδουλων; Όχι".

Η "υπόθεση Κάρλτον" πήρε το όνομά της από ένα ξενοδοχείο στη Λίλλη όπου λάμβαναν χώρες οι βραδιές οργίων που διοργανώνονταν με τη συμμετοχή ιερόδουλων -οι οποίες στη διάρκεια της έρευνας είχαν περιγράψει τις ερωτικές συνευρέσεις ως "σφαγή".

Ο Στρος-Καν υποστηρίζει πως ναι μεν συμμετείχε σε πάρτι ομαδικού σεξ, αλλά δεν γνώριζε ότι οι γυναίκες που συμμετείχαν σε αυτά ήταν πόρνες. Ο ίδιος ενεπλάκη στην υπόθεση το 2011 όταν αναφέρθηκε το όνομά του από εκδιδόμενες στο ξενοδοχείο κατά την ανάκρισή τους από τις Αρχές και για τον λόγο αυτόν η έρευνα διευρύνθηκε.

Ο Στρος-Καν εμφανίστηκε για πρώτη φορά σήμερα, Τρίτη, στη δίκη που "άνοιξε" στις 2 Φεβρουαρίου και αναμένεται να καταθέσει ενώπιον του δικαστηρίου για τρεις ημέρες.

Κατά την άφιξή του στο δικαστήριο γυμνόστηθες γυναίκες, μέλη της οργάνωσης Femen, εφόρμησαν στο αυτοκίνητο του Ντομινίκ Στρος-Καν. "Νταβατζήδες", "πελάτες" και "ένοχοι" είχαν γράψει με μπογιά στο στήθος τους.

(Με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Via: huffingtonpost.gr


Short link: [Facebook] [Twitter] [Email] Copy - http://whoel.se/~Bx1ZT$5qI

This entry was posted in GR and tagged on by .

About FEMEN

The mission of the "FEMEN" movement is to create the most favourable conditions for the young women to join up into a social group with the general idea of the mutual support and social responsibility, helping to reveal the talents of each member of the movement.

Leave a Reply