Οι γυμνόστηθες Ουκρανές θέλουν να γνωρίσουν τον Λουκάνικο

Οι Ουκρανές-μέλη της φεμινιστικής οργάνωσης FEMEN, που έγιναν διάσημες σε ολόκληρο τον κόσμο για τις γυμνόστηθες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας τους ε διάφορα σημεία του πλανήτη (με πιο πρόσφατη αυτή στο Νταβός) σχεδιάζουν να επισκεφθούν και την Ελλάδα.
Μάλιστα όπως ανέφερε στο Έθνος της Κυριακής η εκπρόσωπος της οργάνωσης Ίνα Σεφσένκο, τα μέλη της Femen θέλουν να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στον δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό αλλά και να γνωρίσουν από κοντά τον Λουκάνικο, τον διάσημο σκύλο-διαδηλωτή της Αθήνας.
Σε ερώτηση για το αν σκοπεύουν να έρθουν στην Ελλάδα η Ίνα είπε χαρακτηριστικά:
«Είναι το όνειρό μας, ειλικρινά. Μας αρέσει πάρα πολύ η χώρα σας. Θέλουμε όσο τίποτα να έρθουμε να εκφράσουμε τη συμπαράστασή μας στους Ελληνες διαδηλωτές, αλλά και να γνωρίσουμε από κοντά τον Λουκάνικο! Τον λατρεύουμε αυτόν τον σκύλο, μας έχει τρελάνει! Προσπαθούμε να βρούμε έναν τρόπο για να χρηματοδοτήσουμε το ταξίδι, να αγοράσουμε τα εισιτήρια, ελπίζω πως διαβάζοντας το άρθρο σας θα ευαισθητοποιηθεί ο κόσμος και θα μας βοηθήσει!»

Via: iefimerida.gr


Short link: [Facebook] [Twitter] [Email] Copy - http://whoel.se/~lC2Wk$Z8

This entry was posted in GR and tagged on by .

About FEMEN

The mission of the "FEMEN" movement is to create the most favourable conditions for the young women to join up into a social group with the general idea of the mutual support and social responsibility, helping to reveal the talents of each member of the movement.

Leave a Reply