Οι γυμνόστηθες Femen «ξαναχτυπούν» εναντίον Πούτιν: Λούστηκαν …

​Προέταξαν τα στήθη τους και με το μήνυμα  «Σταματήστε να αγνοείτε την αιματοχυσία στην Ουκρανία», στήθηκαν έξω από καθεδρικό ναό του Μιλάνου.

Ο λόγος για δύο Ουκρανές ακτιβίστριες, -ανάμεσά τους και η αρχηγός της Femen, Ίνα Σεβτσένκο-, οι οποίες θέλησαν να υποδεχτούν τον Βλαντιμίρ Πούτιν… με κόκκινο κρασί!

Ο ισχυρός άνδρας του Κρεμλίνου θα δώσει το «παρών» στην 10η Σύνοδο Κορυφής Ευρώπης - Ασίας στην οποία συμμετέχουν 53 χώρες. 

Έτσι, λοιπόν, οι δύο Femen με καφάσια από μπουκάλια με κόκκινο κρασί, το οποίο συμβολίζει το αίμα των Ουκρανών πολιτών, περιλούστηκαν έξω από το ναό.

«Πιστεύουμε, πως καλωσορίζοντας έναν δολοφόνο, έναν άνθρωπο που σκοτώνει έναν ολόκληρο λαό και δίνοντάς του το χέρι, σαν να αγνοούμε τους βασανισμούς, τις δολοφονίες και τον πόλεμο που ξεκίνησε στην Ουκρανία από τον Βλαντιμίρ Πούτιν», δήλωσε η αρχηγός της οργάνωσης  στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Σημειωτέον, o Βλαντιμίρ Πούτιν και ο Ουκρανός πρόεδρος, Πέτρο Ποροσένκο, αναμένεται να συναντηθούν  το πρωί της Παρασκευής, σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα "Guardian".

Via: star.gr


Short link: [Facebook] [Twitter] [Email] Copy - http://whoel.se/~vMhDZ$5Sx

This entry was posted in GR and tagged on by .

About FEMEN

The mission of the "FEMEN" movement is to create the most favourable conditions for the young women to join up into a social group with the general idea of the mutual support and social responsibility, helping to reveal the talents of each member of the movement.

Leave a Reply