Οι Femen ήρθαν και στην Ελλάδα: Γυμνόστηθη ακτιβίστρια ποζάρει …

Η φεμινιστική οργάνωση Femen φαίνεται πως έχει κερδίσει και τις Ελληνίδες μιας και έχει κάνει άνοιγμα στη χώρα μας για να στρατολογήσει ακτιβίστριες. Άλλωστε, οι Femen διαθέτουν και ελληνικό προφίλ στο Twitter μέσα από το οποίο ενημερώνουν στα ελληνικά για τις συχνές διαδηλώσεις διαμαρτυρίας τους σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η φωτογραφία της «Ελληνίδας» Femen δημοσιεύτηκε στο προφίλ της οργάνωσης στο Twitter με την νεαρή να ποζάρει γυμνόστηθη στο ναό του Ερεχθείου. Στον θώρακά της φέρει σύνθημα που γράφει «Όχι Θεός, όχι αφεντικό», ενώ η ξανθιά γυναίκα έχει στους ώμους της ένα λευκό ύφασμα που πιθανώς θέλει να παραπέμψει σε αρχαιοελληνικό χιτώνα ώστε η εικόνα να «δένει» αρμονικά με το περιβάλλον.

Την ίδια ώρα, το μήνυμα που στέλνει η γυμνή επαναστάτρια στους Έλληνες είναι: «Αντισταθείτε, παλέψτε μέχρι τέλους, γίνετε FEMEN, γράψτε στο joinfemengreece@gmail.com», καλώντας τις Ελληνίδες να ενταχθούν στην οργάνωση και να προτάξουν τα στήθη τους ως ένδειξη διαμαρτυρίας.

Πηγή: koolnews.gr

Via: gazzetta.gr


Short link: [Facebook] [Twitter] [Email] Copy - http://whoel.se/~t5nsH$655

This entry was posted in GR and tagged on by .

About FEMEN

The mission of the "FEMEN" movement is to create the most favourable conditions for the young women to join up into a social group with the general idea of the mutual support and social responsibility, helping to reveal the talents of each member of the movement.

Leave a Reply