Οι FEMEN εισέβαλαν σε τηλεοπτική εκπομπή (βίντεο)

Άναυδοι έμειναν τόσο οι παρευρισκόμενοι όσο και οι τηλεθεατές γερμανικής αθλητικής εκπομπής όταν δύο γυναίκες – μέλη της οργάνωσης «FEMEN» – εισέβαλαν γυμνόστηθες στο στούντιο για να καταγγείλουν της «μαφία της FIFA».
 
Τα δύο μέλη της ουκρανικής φεμινιστικής ακτιβιστικής οργάνωσης, που συχνά κάνουν δημόσιες εμφανίσεις γυμνόστηθες εν είδει διαμαρτυρίας, διέκοψαν την εκπομπή του γερμανικού «ZDF», και άρχισαν να χοροπηδούν και να φωνάζουν «FIFA Μαφία» και «μποϊκοτάζ».
 
Στα στήθη των γυναικών ήταν ζωγραφισμένες ματωμένες μπάλες, ενώ είχαν γράψει και μηνύματα στο σώμα τους, όπως «δεν μπορούμε να παίζουμε με τα ανθρώπινα δικαιώματα». Γρήγορα απομακρύνθηκαν από το προσωπικό ασφαλείας.

Ο τηλεπαρουσιαστής πήρε μια σύντομη συνέντευξη με άνδρα-μέλος της οργάνωσης, που καταδίκασε το εργασιακό καθεστώς στο Κατάρ και ζήτησε την παρέμβαση της FIFA για τη βελτίωση των εργασιακών συνθηκών.
 
Δείτε το βίντεο:
 

Από το athensvoice.gr

Via: philenews.com


Short link: [Facebook] [Twitter] [Email] Copy - http://whoel.se/~UBR0N$4ZK

This entry was posted in GR and tagged on by .

About FEMEN

The mission of the "FEMEN" movement is to create the most favourable conditions for the young women to join up into a social group with the general idea of the mutual support and social responsibility, helping to reveal the talents of each member of the movement.

Leave a Reply