Οι Femen καλούν τους Γάλλους να κάνουν… αντιφασιστικό εμβόλιο

Σε αντιφασιστικό... εμβολιασμό καλούν τους Γάλλους ψηφοφόρους τέσσερα μέλη των Femen προτάσσοντας τα στήθη τους έξω απο το εκλογικό κέντρο του Ενίν Μπομπόν, εκεί όπου ψηφίζει η επικεφαλής της γαλλικής Ακροδεξιάς, Μαρίν Λεπέν.

Σύμφωνα με την γαλλική Le Figaro, λίγο πριν προσέλθει στην κάλπη η ηγέτης του ακροδεξιού Εθνικού Μετώπου, Μαρίν Λεπέν, τα γυμνόστηθη μέλη των Femen με τα εμβόλια ανά χείρας, άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα όπως: «Εμβολιαστείτε» και «Κάντε το αντιφασιστικό εμβόλιο», «Ποιος δεν έχει κάνει εμβόλιο;» και «Το Εθνικό Μέτωπο σε καραντίνα».

Οι Femen έδωσαν για μία ακόμα φορά το στίγμα τους, αυτή φορά κρατώντας σύριγγες. Τα αντιφασιστικά συνθήματα ήταν γραμμένα και στο στήθος των κοριτσιών που περίμεναν υπομονετικά την κυρία Λεπέν για να την καλωσορίσουν θερμά. Μάταια όμως!

Το σύνθημα των Femen έχει σαφώς επηρεαστεί από το ρατσιστικό παραλήρημα του πατέρα της ηγέτιδας της γαλλικής Ακροδεξιάς, Ζαν Μαρί Λεπέν, ο οποίος πριν μερικές ημέρες δήλωσε, αναφερόμενος στην έξαρση του θανατηφόρου ιού Έμπολα στις χώρες του Τρίτου Κόσμου, ότι: «Ο ιός Έμπολα θα μπορεί να αποτελέσει τη λύση στο μεταναστευτικό».

Τελικά, επί δέκα λεπτά, οι Femen έστειλαν το δικό τους μήνυμα στους Γάλλους πολίτες κυρίως όμως στη... σταρ της γαλλικής Ακροδεξιάς, την ηγέτιδα του «Εθνικού Μετώπου», Μαρίν Λεπέν. Εν συνεχεία αποχώρησαν από το πρυπύργιο της γαλλικής Ακροδεξιάς.

Πηγή: protothema.gr

Via: sport-fm.gr


Short link: [Facebook] [Twitter] [Email] Copy - http://whoel.se/~pAA9i$58O

This entry was posted in GR and tagged on by .

About FEMEN

The mission of the "FEMEN" movement is to create the most favourable conditions for the young women to join up into a social group with the general idea of the mutual support and social responsibility, helping to reveal the talents of each member of the movement.

Leave a Reply