Οι Femen υποδέχθηκαν γυμνόστηθες τον Πούτιν στο Μιλάνο

Με το σύνθημα «Σταματήστε να αγνοείτε την αιματοχυσία στην Ουκρανία» γραμμένο στα στήθη τους, οι Ουκρανές ακτιβίστριες διαμαρτυρήθηκαν μπροστά στον καθεδρικό ναό του Μιλάνου, για την έλευση του Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος θα πάρει μέρος στη σύνοδο κορυφής Ευρώπης – Ασίας. Οι Femen κρατούσαν τελάρα με μπουκάλια κόκκινο κρασί, το οποία, όπως δήλωσαν συμβολίζουν το αίμα των Ουκρανών πολιτών. Οι ακτιβίστριες χαρακτήρισαν δολοφόνο τον Ρωσο πρόεδρο καταγγέλοντάς τον για την πολιτική του έναντι της Ουκρανίας.

Χθες οι Femen κρίθηκαν ένοχες για προσβολή της δημοσίας αιδούς από δικαστήριο του Παρισιού, επειδή τον περασμένο Ιούνιο γυμνόστηθες όπως πάντα, είχαν προκαλέσει φθορές σε ένα κέρινο ομοίωμα του Βλαντίμιρ Πούτιν στο Μουσείο Γκρεβέν. 

Via: thetoc.gr


Short link: [Facebook] [Twitter] [Email] Copy - http://whoel.se/~W0mJY$5Uj

This entry was posted in GR and tagged on by .

About FEMEN

The mission of the "FEMEN" movement is to create the most favourable conditions for the young women to join up into a social group with the general idea of the mutual support and social responsibility, helping to reveal the talents of each member of the movement.

Leave a Reply