Οι topless Ουκρανές ξαναχτυπούν… αυτή τη φορά για το Euro 2012

Η φεμινιστική οργάνωση FEMEN εξέφρασε για ακόμα μία φορά την αντίθεσή της στη διεξαγωγή του Euro 2012 στην Ουκρανία.
Πέντε μέλη της εμφανίστηκαν χωρίς μπλούζες έξω από το στάδιο όπου θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση, στέλνοντας με αυτό τον τρόπο τα δικά τους μηνύματα. Τα μέλη της συγκεκριμένης οργάνωσης έχουν διαμαρτυρηθεί αρκετές φορές στο παρελθόν με αυτόν τον τρόπο, καθώς πιστεύουν πως το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα θα φέρει ανθρωπιστική καταστροφή στην Ουκρανία, η οποία θα μετατραπεί σε έναν τεράστιο οίκο ανοχής.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το kanonitv, πέντε γυναίκες της FEMEN εμφανίστηκαν γυμνόστηθες έξω από το Ολυμπιακό Στάδιο της Κιέβου, όπου θα διεξαχθεί η κλήρωση (και ο τελικός) του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2012. Με συνθήματα και πλακάτ έστειλαν τα δικά του μηνύματα εναντίον της Ουέφα και των Αρχών, πριν απομακρυνθούν από τις αστυνομικές δυνάμεις.
 

Via: gossip-tv.gr


Short link: [Facebook] [Twitter] [Email] Copy - http://whoel.se/~4v9CR$EK

This entry was posted in GR and tagged on by .

About FEMEN

The mission of the "FEMEN" movement is to create the most favourable conditions for the young women to join up into a social group with the general idea of the mutual support and social responsibility, helping to reveal the talents of each member of the movement.

Leave a Reply