Ουκρανία: Οι Femen ούρησαν πάνω σε φωτογραφίες του προέδρου …

Έναν... πρωτότυπο τρόπο βρήκαν οι γυμνόστηθες ακτιβίστριες για να διαμαρτυρηθούν

Την ώρα που βίαια επεισόδια σημειώνονται στο Κίεβο με διαδηλωτές να τάσσονται υπέρ της Ευρωπαϊκής Ένωσης και κατά του Ουκρανού προέδρου, Βίκτορ Γιανουκόβιτς, οι γυμνόστηθες ακτιβίστριες της οργάνωσης Femen πραγματοποίησαν τη δική τους διαμαρτυρία.

Έξω από την πρεσβεία της Ουκρανίας στο Παρίσι, πέντε μέλη της οργάνωσης φορώντας μόνο μαύρες κοντές φούστες και το παραδοσιακό στεφάνι από λουλούδια στο κεφάλι, προχώρησαν σε μία… υγρή διαμαρτυρία.

Κρατώντας φωτογραφίες του προέδρου Γιανουκόβιτς, ο οποίος απεικονίζεται με κλειστά μάτια, γονάτισαν, χαμήλωσαν τα εσώρουχά τους και… ούρησαν πάνω σε αυτές.

Στο επίσημο προφίλ των Femen στο Facebook, η φωτογραφία συνοδευόταν και με ανάλογη λεζάντα, η οποία αναφέρει: «Οι σεξτρεμίστριες των Femen χύνουν το θυμό τους στη δικτατορία του Γιανουκόβιτς. Οι πέντε ακτιβίστριες ούρησαν στο άσχημο πρόσωπο του Ουκρανού προέδρου. Με αυτή την ανθρωπιστική πράξη οι Femen καλούν τον κόσμο να αγνοήσουν τη γνώμη του Γιανουκόβιτς και να τον αποσύρουν από την πολιτική σκηνή. Ο πρόεδρος είναι παράδειγμα της ηθικής και φυσικής βίας που ασκεί στο έθνος».

 

Via: protothema.gr


Short link: [Facebook] [Twitter] [Email] Copy - http://whoel.se/~U5ntH$4Ux

This entry was posted in GR and tagged on by .

About FEMEN

The mission of the "FEMEN" movement is to create the most favourable conditions for the young women to join up into a social group with the general idea of the mutual support and social responsibility, helping to reveal the talents of each member of the movement.

Leave a Reply