Ο Πούτιν έστησε την Μέρκελ στο Μιλάνο – Οι FEMEN ξαναχτύπησαν …

Η προγραμματισμένη συνάντηση του Βλαντιμίρ Πούτιν με την Άνγκελα Μέρκελ στο περιθώριο της συνόδου κορυφής Ασίας-Ευρώπης (ASEM) που γίνεται στο Μιλάνο, ακυρώθηκε εξ αιτίας της καθυστερημένης άφιξης του Ρώσου προέδρου από το Βελιγράδι, όπως ανέφεραν γερμανικές πηγές.Δεν έχει διευκρινιστεί έαν η υψηλού ενδιαφέροντος συνάντηση θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί πιθανόν αργότερα σήμερα το βράδυ όπως δήλωσαν οι ίδιες πηγές.

Νωρίτερα η γερμανίδα καγκελάριος συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Ουκρανίας, Πέτρο Ποροσένκο, στο περιθώριο της συνόδου κορυφής Ασίας-Ευρώπης και πριν από το επίσημο δείπνο.

Με αφορμή την παρουσία του Πούτιν στο Μιλάνο, οι FEMEN βρέθηκαν στην ιταλική πόλη, όπου έκαναν άλλη μια γυμνόστηθη εμφάνιση. Αφού φώναξαν συνθήματα κατά του Ρώσου προέδρου, λούστηκαν με κόκκινο κράσι σε μια συμβολική κίνηση για το αιματοκύλησμα στην ανατολική Ουκρανία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ο Πούτιν με στρατιωτικές τυμπανοκρουσίες βρίσκει σημαντικό υποστηρικτή στα Βαλκάνια!
F1: Ο Πούτιν, οι καλλίγραμμες παρουσίες και όσα δεν έδειξαν οι κάμερες στο πρώτο GP της Ρωσίας - ΦΩΤΟ
Οι γυμνόστηθες FEMEN με σημαία των τζιχαντιστών! (PHOTΟ)

Open all references in tabs: [1 - 6]

Via: gr.news.yahoo.com


Short link: [Facebook] [Twitter] [Email] Copy - http://whoel.se/~F8Hng$5UT

This entry was posted in GR and tagged on by .

About FEMEN

The mission of the "FEMEN" movement is to create the most favourable conditions for the young women to join up into a social group with the general idea of the mutual support and social responsibility, helping to reveal the talents of each member of the movement.

Leave a Reply