Πήγαν να κλέψουν το Κύπελλο του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος …

Το Κύπελλο του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου για το 2012 πήγαν να κλέψουν σήμερα στην πρωτεύουσα της Ουκρανίας Και μάλιστα όχι μία αλλά περισσότερες ήταν οι απόπειρες !

Πρ΄ώτη ξεκίνησε μία από τις ακτιβίστριες του γυναικείου κινήματος Femen η οποία συνελήφθη, όταν σκοπίμως, όπως μεταδίδεται, έριξε το τρόπαιο στο έδαφος. Το αποτέλεσμα ήταν το Κύπελλο να υποστεί ζημιές, η ακτιβίστρια να συλληφθεί, ενώ αποκλείστηκε η εξέδρα επίδειξης του Κυπέλλου. Εν συνεχεία δύο νεαροί, που φωτογραφίζονταν δίπλα στο τρόπαιο του μελλοντικού νικητή του Euro-2012, άνοιξαν ένα πλακάτ, τύλιξαν μέσα σ’ αυτό τη «λεία» τους και προσπάθησαν να διαφύγουν.

Οι κακοποιοί συνελήφθησαν και το τρόπαιο γύρισε στην θέση του.Το Κύπελλο του Euro-2012 παρουσιάστηκε στο Κίεβο πανηγυρικά στις 11 Μαΐου και τοποθετήθηκε στην κεντρική πλατεία της χώρας, όπου κάθε ενδιαφερόμενος θα μπορεί έως τις 13 Μαΐου να φωτογραφηθεί μαζί του. Κατόπιν θα οργανωθεί περιοδεία μ’ αυτό στις πόλεις της Ουκρανίας.

prionokordela.gr

Via: newsnow.gr


Short link: [Facebook] [Twitter] [Email] Copy - http://whoel.se/~8239D$uF

This entry was posted in GR and tagged on by .

About FEMEN

The mission of the "FEMEN" movement is to create the most favourable conditions for the young women to join up into a social group with the general idea of the mutual support and social responsibility, helping to reveal the talents of each member of the movement.

Leave a Reply