Προτάσσουν τα στήθη τους στην Τιμοσένκο οι Femen

Οι Femen αυτή τη φορά δεν πρόταξαν τα γυμνά τους στήθη μπροστά σε κάποιον άνδρα, αλλά στη Γιούλια Τιμοσένκο.

       Femen

Η πρώην πρωθυπουργός της Ουκρανίας, που βγήκε από τη φυλακή όταν ανατράπηκε ο πρόεδρος Γιανουκόβιτς και φλερτάρει ξανά με την εξουσία με την υποστήριξη της Δύσης, έχει τώρα να αντιμετωπίσει και την οργή των γυμνόστηθων ακτιβιστριών που την αποκαλούν "διεφθαρμένη", ανεμίζοντας την …κοτσίδα της.

Η ουκρανική οργάνωση, που μάχεται για τα δικαιώματα των γυναικών, υποστηρίζει ότι η Τιμοσένκο είναι ο νέος δικτάτορας της Ουκρανίας, η νέα μαριονέτα του ρώσου πρόεδρου Βλαντίμιρ Πούτιν.

Οι Femen προειδοποιούν τους Ευρωπαίους ηγέτες και τους συμβουλεύουν να μην ξεγελαστούν από την αγγελική μορφή της Τιμοσένκο.

Οι Femen άλλωστε έχουν να στηριχθούν στο ότι η Τιμοσένκο πέρασε δύο χρόνια στη φυλακή γιατί καταδικάσθηκε για διαφθορά και κέρδισε τη συμπάθεια της δύσης ως πολιτικά διωκόμενη από τον Γιανουκόβιτς.

Πηγή: ANT1

Via: tvkosmos.gr


Short link: [Facebook] [Twitter] [Email] Copy - http://whoel.se/~BBR0N$4sF

This entry was posted in GR and tagged on by .

About FEMEN

The mission of the "FEMEN" movement is to create the most favourable conditions for the young women to join up into a social group with the general idea of the mutual support and social responsibility, helping to reveal the talents of each member of the movement.

Leave a Reply