Πρόκληση : Γυμνόστηθη ακτιβίστρια άρπαξε τον μικρό Χριστό από …

Αφωνους άφησε τους παρευρισκόμενους στην πλατεία του Αγλίου Πέτρου στο Βατικανό μια γυμνόστηθη ακτιβίστρια της οργάνωσης Femen. 

Αφού έβγαλε το παλτό της η γυναίκα πήδηξε πάνω από τα κιγλιδώματα ασφαλείας που περιστοίχιζαν την φάτνη του Βατικανού και άρπαξε το άγαλμα του μικρού Χριστού και το σήκωσε ψηλά στον αέρα. Στο στήθος ήταν γραμμένο με μαύρο μαρκαδόρο το σύνθημα « Ο Θεός είναι γυναίκα». 

Αμέσως έτρεξε πίσω της ένας αστυνομικός που κάλυψε τα γυμνά στήθη της και της πήρε πίσω το άγαλμα ενώ η ακτιβίστρια άρχιζε να φωνάζει δυνατά το σύνθημα ο «Θεός είναι γυναίκα». Με την συνδρομή άλλων συναδέλφων του, ο αστυνομικός κατόρθωσε να την απομακρύνει και της πέρασε τις χειροπέδες. Η σκηνή απαθανατίστηκε από τους χιλιάδες τουρίστες που είχαν κατακλυσει την πλατεία. 

Δεν είναι η πρώτη φόρα που η οργάνωση έχει ως στόχο την καθολική εκκλησία καθώς πριν από ένα μήνα είχαν προκαλέσει σάλο όταν, φορώντας μαύρες φούστες και κρατώντας σταυρούς, στάθηκαν στα γόνατά τους και τοποθέτησαν το σύμβολο στα οπίσθια τους.

 

 

 

 

Via: iefimerida.gr


Short link: [Facebook] [Twitter] [Email] Copy - http://whoel.se/~GPqRG$5iJ

This entry was posted in GR and tagged on by .

About FEMEN

The mission of the "FEMEN" movement is to create the most favourable conditions for the young women to join up into a social group with the general idea of the mutual support and social responsibility, helping to reveal the talents of each member of the movement.

Leave a Reply