Στο πλευρό των Τούρκων διαδηλωτών οι Femen – Tvkosmos.gr – Ρόδος – Δωδεκάνησα

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 3 Ιουνίου 2013, 00:13

«Οι Femen είναι υπέρ της τουρκικής επανάστασης. Οι διαδηλωτές δε φοβούνται τα δακρυγόνα και τις πλαστικές σφαίρες. Οι Femen πιστεύουν στον αγώνα της απελευθέρωσης από την τουρκική κυβέρνηση. Είμαστε κατά της ισλαμοποιήσης της Τουρκίας. Δε μπορούν να κόψουν τα δικαιώματά σας, όπως κόβουν τα δέντρα στην πλατεία Ταξίμ. Γυναίκες της Τουρκίας αγωνιστείτε για τα δικαιώματά σας και την ελευθερία της χώρας σας» αυτά αναφέρουν στο βίντεο που ανέβασαν στον λογαριασμό στο Vimeo οι γυμνόστηθες ακτιβίστριες - μέλη της οργάνωσης FEMEN.

Με αυτό τον τρόπο και γυμνόστηθες, φορώντας στεφάνια από λουλούδια στο κεφάλι και με ζωγραφισμένη την τουρκική σημαία στο στέρνο, οι ακτιβίστριες που πήραν μέρος στο βίντεο δήλωσαν τη συμπαράστασή τους στους Τούρκους διαδηλωτές των τελευταίων ημερών.

Επιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 3 Ιουνίου 2013, 00:28

Via: tvkosmos.gr


Short link: [Facebook] [Twitter] [Email] Copy - http://whoel.se/~4v9CR$303

This entry was posted in GR and tagged on by .

About FEMEN

The mission of the "FEMEN" movement is to create the most favourable conditions for the young women to join up into a social group with the general idea of the mutual support and social responsibility, helping to reveal the talents of each member of the movement.

Leave a Reply