Τα μέλη της Femen απειλούν με μήνυση τους καθολικούς στη Γαλλία – Newpost.gr

Η Ελοίζ Μπουτόν, σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Liberation, δηλώνει ότι θα κάνει μήνυση στους καθολικούς που επιχείρησαν να σταματήσουν τα μέλη της οργάνωσης με τη βία.

Πριν λίγες ώρες, μέλη της Civitas, της οργάνωσης που πρόσκειται στους καθολικούς, ξεχύθηκαν στους δρόμους τoυ Παρισιού για να εκφράσουν την αντίθεσή τους στα σχέδια της κυβέρνησης να νομιμοποιήσει το γάμο των ατόμων του ιδίου φύλου. 

Η Ελοίζ Μπουτόν και τα μέλη της οργάνωσης βρίσκονταν εκεί για να διαδηλώσουν υπέρ της νομιμοποίησης του γάμου των ατόμων του ιδίου φύλου. Προτάσσοντας τα στήθη τους, τα μέλη της Femen άρχιζαν να φωνάζουν συνθήματα όπως  «εμπιστευόμαστε τους γκέι» και μέσα σε δευτερόλεπτα, όπως δηλώνει η Ελοίζ,  ξυλοκοπήθηκαν από μέλη της Civitas.

Τα τελευταία 24ωρα , στη Γαλλία, χιλιάδες πολίτες διαδηλώνουν στους δρόμους της χώρας κατά του γάμου των ατόμων του ιδίου φύλου. Το υπουργικό συμβούλιο στη Γαλλία έχει ήδη δώσει το πράσινο φως για τον γάμο των ομοφυλοφίλων . Το σχετικό νομοσχέδιο θα κατατεθεί εντός των επόμενων ημερών προς ψήφιση στη γαλλική Βουλή.

Πηγή: protothema.gr

Via: newpost.gr


Short link: [Facebook] [Twitter] [Email] Copy - http://whoel.se/~56PQe$1tl

This entry was posted in GR and tagged on by .

About FEMEN

The mission of the "FEMEN" movement is to create the most favourable conditions for the young women to join up into a social group with the general idea of the mutual support and social responsibility, helping to reveal the talents of each member of the movement.

Leave a Reply