Διαμαρτυρία α λα Femen – Μουσική παραγωγός της ΕΡΤ έβγαλε την …

Τη στιγμή που οι αστυνομικοί μετέφεραν στα δικαστήρια τους συλληφθέντες από τα χθεσινά επεισόδια στις κεραίες του Υμηττού, η μουσική παραγωγός Μαρίνα Χατζή αποφάσισε να προχωρήσει σε ένα διαφορετικό τρόπο διαμαρτυρίας, βγάζοντας την μπλούζα της.

Η πρώην εργαζόμενη της ΕΡΤ έβγαλε την μπλούζα της και έμεινε με το στηθόδεσμο, θυμίζοντας τις Ουκρανές διαδηλώτριες της οργάνωσης Femen. Ιδία μιλώντας στο protothema είπε «Ήθελα να εκφράσω την αλληλεγγύη μου στους συλληφθέντες», είπε στο Χρήστο Χατζησπύρου η μουσική παραγωγός της ΕΡΤ εξηγώντας ότι η κίνησή της να βγάλει την μπλούζα της και να μείνει με τον στηθόδεσμο μπροστά από το κτίριο 16 των δικαστηρίων της πρώην σχολής Ευελπίδων δεν ήταν προσχεδιασμένη. «Ήταν αυθόρμητο, έτσι μου βγήκε εκείνη την στιγμή».

Via: iefimerida.gr


Short link: [Facebook] [Twitter] [Email] Copy - http://whoel.se/~M239D$3us

This entry was posted in GR and tagged on by .

About FEMEN

The mission of the "FEMEN" movement is to create the most favourable conditions for the young women to join up into a social group with the general idea of the mutual support and social responsibility, helping to reveal the talents of each member of the movement.

Leave a Reply