EURO-2012 – Helyet csinálnak a lengyel börtönökben

A szervezők csütörtöki tájékoztatása szerint minderre azért van szükség, hogy felkészüljenek a szurkolói rendbontások következményeire. Az Igazságügyi Minisztérium szóvivője, Patrycja Loose azt mondta, jelentős zavargások nem várhatók az ukrán-lengyel közös rendezésű viadalon, hiszen az Eb-k egyébként sem a jelentős szurkolói botrányokról híresek, de “jobb félni, mint megijedni”.

“Reméljük, zavargások helyett béke és rend lesz a torna ideje alatt, de nem szeretnék, ha meglepetésben lenne részünk, ezért minden helyzetre felkészülünk” – fogalmazott Loose, hozzátéve: az ügyvédeken és a tolmácsokon kívül mintegy 350 bíró áll majd készenlétben Varsóban, Wroclawban, Gdanskban és Poznanban. A stadionokban ideiglenes tárgyalótermeket rendeznek be.

- MTI -


Via: boon.hu


Short link: [Facebook] [Twitter] [Email] Copy - http://whoel.se/~KUCih$10r

This entry was posted in HU and tagged on by .

About FEMEN

The mission of the "FEMEN" movement is to create the most favourable conditions for the young women to join up into a social group with the general idea of the mutual support and social responsibility, helping to reveal the talents of each member of the movement.

Leave a Reply