VIDEO: Oekraïense blote borsten-demonstrantes nu ook…

Daar zijn ze weer: onze vrindinnen van FEMEN. En deze keer zijn ze een behoorlijk eindje over hun landsgrenzen. Voor die enkeling die ze tot nu toe nog niet kenden: de dames uit Kyiv zetten voor allerlei idealistische doelen hun borsten in als spandoeken: ijs en weder dienende.

Dit maal waren ze in het keurige Zwitserse Davos. In de vrieskou riepen ze de daar bijeengekomen wereldleiders op de noden van de armen in de wereld niet uit het oog te verliezen.

De drie FEMEN-dames hielden hun protestactie bij de ingang van het congrescentrum waar het Wereld Economisch Forum wordt gehouden.

Ook demonstranten van de wereldwijde antikapitalistische beweging Occupy lieten van zich horen. Een kleine groep betogers bivakkeert in iglo’s en draagt dezelfde boodschap uit.

Lees ook:Laat je borsten deinen en niet de aarde!
Lees ook:Vrouwelijke actiegroep gebruikt blote borsten i.p.v. spandoeken
Lees ook:Blote tieten-dames van FEMEN poetsen het straatje van DSK letterlijk schoon
Lees ook:Lesbostellen zeggen JA in treinstellen
Lees ook:Topless FEMEN – demonstrantes van vrachtwagen gemikt

Heb jij Seks.Blog nog steeds niet toegevoegd aan je Google homepage of Reader? Klik hier!

Open all references in tabs: [1 - 9]

Via: seks.blog.nl


Short link: [Facebook] [Twitter] [Email] Copy - http://whoel.se/~KVTYM$Sb

This entry was posted in NL and tagged on by .

About FEMEN

The mission of the "FEMEN" movement is to create the most favourable conditions for the young women to join up into a social group with the general idea of the mutual support and social responsibility, helping to reveal the talents of each member of the movement.

Leave a Reply