Βέλγιο: Επίθεση με μαγιονέζα και πατάτες στον πρωθυπουργό – e

Δύο γυναίκες, πρώην μέλη της φεμινιστικής οργάνωσης Femen, κατάφεραν να φτάσουν σε απόσταση… βολής από τον πρωθυπουργό της Σερβίας Σαρλ Μισέλ και βρήκαν την ευκαιρία να τον... βομβαρδίσουν με τηγανιτές πατάτες και μαγιονέζα.

Οι δύο ακτιβίστριες, με αυτόν τον τρόπο, ήθελαν να διαμαρτυρηθούν για τη λιτότητα!

Οι φωτογραφίες μάλιστα από ένα συνέδριο επιχειρηματιών στην πόλη Ναμούρ, που κάνουν το γύρο του διαδικτύου, απαθανατίζουν τον 39χρονο Μισέλ ατάραχο και… χαμογελαστό τη στιγμή που «τρώει» τη μαγιονέζα!

Ο εκπρόσωπος του Βέλγου πρωθυπουργού ανέφερε πάντως ότι δεν πρόκειται να κατατεθεί μήνυση εναντίον των δύο γυναικών, αποφεύγοντας ωστόσο να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο όταν ρωτήθηκε για το πώς κατάφεραν οι ακτιβίστριες να παραβιάσουν τα μέτρα ασφαλείας σε μια χώρα που αποτελεί σημαντικό κέντρο στρατολόγησης για τους τζιχαντιστές που μάχονται στη Συρία.

Via: e-typos.com


Short link: [Facebook] [Twitter] [Email] Copy - http://whoel.se/~ioFFg$5fs

This entry was posted in GR and tagged on by .

About FEMEN

The mission of the "FEMEN" movement is to create the most favourable conditions for the young women to join up into a social group with the general idea of the mutual support and social responsibility, helping to reveal the talents of each member of the movement.

Leave a Reply