Βέλγιο: Πέταξαν τηγανιτές πατάτες και μαγιονέζα στον πρωθυπουργό …

Τηγανιτές πατάτες και μαγιονέζα… τράταραν τον πρωθυπουργό του Βελγίου εξαγριωμένες διαδηλώτριες που υποστηρίζουν το κίνημα των FEMEN. Το… στόλισμα ήταν ένδειξη διαμαρτυρίας για τα μέτρα λιτότητας που λαμβάνει η κυβέρνηση.

Και εν αντιθέσει με ό,τι θα περίμενε κανείς, ο πρωθυπουργός, Σαρλς Μισέλ, δείχνει να το διασκεδάζει!

Το περιστατικό, σύμφωνα με το news.gr, συνέβη ενώ ο Βέλγος πρωθυπουργός μιλούσε σε συνέδριο στην πόλη Ναμούρ.

Οι τρεις διαδηλώτριες, γυναίκες όλες, κατάφεραν να ξεφύγουν αρχικά από τους άνδρες της ασφάλειας και να… λούσουν τον πρωθυπουργό με πατάτες και μαγιονέζα. Ακολούθησε κυνηγητό μέσα στην αίθουσα του συνεδρίου, μέχρι που οι 3 συνελήφθησαν.

Μάλιστα, ο κ. Μισέλ, όχι μόνον γέλαγε κατά την επίθεση αλλά και συνέχισε την ομιλία του, χωρίς να αφαιρέσει τις πατάτες ή τη μαγιονέζα από το σακάκι του.

Ο Μισέλ, που είναι ο νεότερος πρωθυπουργός στην ιστορία του Βελγίου, μόλις 39 ετών, δήλωσε πως δεν θα κάνει μήνυση κατά των γυναικών.

Το κίνημα πάντως προειδοποίησε και με νέες επιθέσεις, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει το… μενού των μελλοντικών επιθέσεων του.

Via: rizopoulospost.com


Short link: [Facebook] [Twitter] [Email] Copy - http://whoel.se/~Y9YdL$5g3

This entry was posted in GR and tagged on by .

About FEMEN

The mission of the "FEMEN" movement is to create the most favourable conditions for the young women to join up into a social group with the general idea of the mutual support and social responsibility, helping to reveal the talents of each member of the movement.

Leave a Reply