Βίντεο: Οι γυμνόστηθες Femen «απήγαγαν» ιερέα!

Την απαγωγή ενός ιερέα ισχυρίζονται ότι σχεδίασαν και έθεσαν σε εφαρμογή οι γυμνόστηθες ακτιβίστριες Femen, σύμφωνα με βίντεο που διοχέτευσαν στο Διαδίκτυο.

Στο κανάλι της φεμινιστικής οργάνωσης στο YouTube, η επικεφαλής Άννα Χάτσολ ανήρτησε βίντεο στο οποίο φαίνεται ένας άνδρας να περπατάει ανέμελα σε ένα πεζόδρομο, άγνωστης τοποθεσίας, όταν ξαφνικά τον σταματά μία νεαρή. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα εμφανίζονται δύο γυμνόστηθες γυναίκες που του πιάνουν τα χέρια και το κεφάλι και τον παρασύρουν σε ένα αυτοκίνητο από όπου μία ακόμα γυναίκα τον βάζει με τη βία στο όχημα.

Τα πλάνα ολοκληρώνονται με μία επιγραφή που αναφέρει: «Οι Femen απήγαγαν έναν ιερέα, απαιτώντας την ακύρωση της επίσκεψης του Πάπα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις 25 Νοεμβρίου. Ο Θεός δεν είναι μάγος, ο Πάπας δεν είναι πολιτικός».

Κάτω από το αναρτημένο βίντεο, το οποίο παραμένει άγνωστο αν είναι γνήσιο ή αν πρόκειται για σκηνοθετημένη απόπειρα των ακτιβιστριών, ένα κείμενο επισημαίνει πως πρόκειται για τον πρώτο όμηρο της οργάνωσης, σε μία προσπάθεια «να πάψει η θρησκευτική μαφία, της οποίας ηγείται ο Πάπας».

Μάλιστα, οι φεμινίστριες κατηγορούν το Βατικανό και τον ποντίφικα για «την εγκληματική θρησκευτική κατοχή της Ευρώπης» και χαρακτηρίζουν το Ευρωκοινοβούλιο «εχθρό της ελευθερίας», αφού κάλεσαν τον προκαθήμενο της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας στο Στρασβούργο.

«Υποσχόμαστε να φερθούμε στον όμηρο καλά και να του παρέχουμε τα απαραίτητα που βρίσκονται στα χέρια και το στήθος μας. Σε αντίθεση με τη θρησκεία, ο φεμινισμός είναι ειρηνικός», καταλήγει το κείμενο.

Via: gr.celebrity.yahoo.com


Short link: [Facebook] [Twitter] [Email] Copy - http://whoel.se/~wC2Wk$5a0

This entry was posted in GR and tagged on by .

About FEMEN

The mission of the "FEMEN" movement is to create the most favourable conditions for the young women to join up into a social group with the general idea of the mutual support and social responsibility, helping to reveal the talents of each member of the movement.

Leave a Reply