Βρυξέλλες: Οι Femen «ξαναχτύπησαν» με στόχο τον Πούτιν


Βρυξέλλες: Οι Femen «ξαναχτύπησαν» με στόχο τον Πούτιν

Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2014 22:51

Δύο ακτιβίστριες του γυναικείου κινήματος Φέμεν βρέθηκαν έξω από το κτίριο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες όπου πραγματοποιείται η συνάντηση του Ρώσου Προέδρου Πούτιν με τους Ευρωπαίους ηγέτες στο πλαίσιο της Ευρωρωσικής συνόδου. Αγνοώντας το τσουχτερό κρύο, οι διαδηλώτριες με συνθήματα γραμμένα στα σώματά τους κατήγγειλαν τον Ρώσο Πρόεδρο ως δικτάτορα και δολοφόνο.
Η μία από τις δύο μάλιστα, είχε μεταμφιεστεί σε Στάλιν. Οι εκπρόσωποι της ομάδας κατήγγειλαν με το δικό τους τρόπο τη ρωσική παρέμβαση στην ουκρανική κρίση. «Οι μυστικές υπηρεσίες και ειδικές υπηρεσίες στη Ρωσία μεταμφιέζονται σε τοπικούς Ουκρανούς αστυνομικούς και συμμετέχουν ενεργά στην καταστολή των διαδηλωτών στην πλατεία Ανεξαρτησίας» δήλωσε η μία από τις δύο γυναίκες.
Οι δύο ακτιβίστριες συνελήφθησαν από τις αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν στο σημείο την ώρα που στην ουκρανική πρωτεύουσα σημειώνονται ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις μετά την παραίτηση του Ουκρανού πρωθυπουργού Αζάροφ.

EURONEWS

Via: naftemporiki.gr


Short link: [Facebook] [Twitter] [Email] Copy - http://whoel.se/~BwQ26$4mt

This entry was posted in GR and tagged on by .

About FEMEN

The mission of the "FEMEN" movement is to create the most favourable conditions for the young women to join up into a social group with the general idea of the mutual support and social responsibility, helping to reveal the talents of each member of the movement.

Leave a Reply