Γαλλία: Οι Femen «δολοφόνησαν» τον Πούτιν

Μετά τη διαμαρτυρία πεολειχίας στις Βρυξέλλες, οι ακτιβίστριες ξέσπασαν σε κέρινο ομοίωμα του Ρώσου προέδρου

Μετά τη θεατρική διαδήλωση με ομοιώματα φαλλών που πραγματοποίησαν οι Femen έξω από το κτίριο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες την ώρα που συνεδρίαζε η ομάδα των G7, ήρθε η ώρα οι ακτιβίστριες να… δολοφονήσουν τον Βλάντιμιρ Πούτιν.

Ένα από τα μέλη της πολυπληθούς φεμινιστικής οργάνωσης εισέβαλε στο μουσείο κέρινων ομοιωμάτων Grévin στο Παρίσι και αφού πλησίασε στο σημείο όπου βρίσκονται τα αγάλματα των Φρανσουά Ολάντ, Άνγκελα Μέρκελ, Μπαράκ Ομπάμα, Χουάν Κάρλος και Βλάντιμιρ Πούτιν, ξέσπασε πάνω στο τελευταίο με μανία.

Αφού του έκοψε το μισό κεφάλι, το έριξε στο δάπεδο και κάρφωσε στο στήθος του έναν πάσαλο, παραπέμποντας στον τρόπο με τον οποίο ο μύθος θέλει να χάνουν τη ζωή τους τα βαμπίρ.

Όλα αυτά, ενώ φώναζε «Πούτιν δικτάτορα» και ενώ στο γυμνό στήθος της έγραφε: «Σκοτώστε τον Πούτιν».

Η άλλη… Buffy, όπως αναφέρουν οι ακτιβίστριες στο προφίλ τους στο Twitter έδειξαν τον τρόπο με τον οποίο γίνεται ο διάλογος με τον «Δράκουλα του Κρεμλίνου».

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Le Figaro, εκπρόσωπος του μουσείου καταδίκασε την ενέργεια, χαρακτηρίζοντάς την «ξεπεσμό».

 

Via: protothema.gr


Short link: [Facebook] [Twitter] [Email] Copy - http://whoel.se/~6VTYM$5C1

This entry was posted in GR and tagged on by .

About FEMEN

The mission of the "FEMEN" movement is to create the most favourable conditions for the young women to join up into a social group with the general idea of the mutual support and social responsibility, helping to reveal the talents of each member of the movement.

Leave a Reply