Γερμανία: Γυμνόστηθη ακτιβίστρια των FEMEN πάνω σε Αγία …

Ένταση επικράτησε στον Καθεδρικό Ναό της Κολωνίας κατά τη διάρκεια της λειτουργίας για τα Χριστούγεννα, όταν ακτιβίστρια της οργάνωσης FEMEN ανέβηκε γυμνόστηθη πάνω στην Αγία Τράπεζα.

 
«Είμαι ο θεός» είχε γράψει στο στήθος της. Πάνω στη νεαρή ακτιβίστρια έπεσε το προσωπικό του ναού. Αφού πρώτα την σκέπασαν για να μην φαίνονται στα στήθη της στη συνέχει την απομάκρυναν.
 
Στο βίντεο φαίνεται και ένας από τους παρευρισκόμενους να την χτυπάει στο πρόσωπο. Η κάμερα, που μετέδιδε την λειτουργία, με την εμφάνιση της ακτιβίστρια στράφηκε προς την οροφή του καθεδρικού ναού.

 
 
 

«Το κίνημα FEMEN απαιτεί από τους γέροντες του Βατικανού και τους φανατικούς τους οπαδούς να σταματήσουν να προωθούν μεσαιωνικές χίμαιρες και να φέρουν τα δόγματα σε αντιστοιχία με το σύγχρονο κόσμο και τα δικαιώματα του ανθρώπου», σημειώνει η οργάνωση. 

Via: tvkosmos.gr


Short link: [Facebook] [Twitter] [Email] Copy - http://whoel.se/~merOW$4bz

This entry was posted in GR and tagged on by .

About FEMEN

The mission of the "FEMEN" movement is to create the most favourable conditions for the young women to join up into a social group with the general idea of the mutual support and social responsibility, helping to reveal the talents of each member of the movement.

Leave a Reply