Γυμνή διαδηλώτρια στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης κατά …

​Αναστάτωση προκάλεσε την Παρασκευή στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης, μια γυμνή διαδηλώτρια καθώς κατέβαινε από το αεροπλάνο που προερχόταν από την Άγκυρα!

Η ακτιβίστρια της οργάνωσης Femen βγήκε με ακάλυπτο το στήθος της για να καταδικάσει την καταστολή των πρόσφατων αντικυβερνητικών διαδηλώσεων στην Τουρκία.

Η νεαρή γυναίκα φορούσε σορτς και ψηλοτάκουνες γόβες!

Την στιγμή που έβγαλε την μπλούζα της μέσα στην αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου Σαμπιχά Γκιοκτσέν, και έδειξε ένα πανό με την μορφή αεροπορικού εισιτηρίου στο οποίο αναγραφόταν «Ερντογάν, Από: Κωνσταντινούπολη Σε: Καμπούλ» επικράτησε πανικός!

Φώναζε στα αγγλικά «Κωνσταντινούπολη - Καμπούλ για τον Ερντογάν, απελευθερώστε την Τουρκία» για αρκετά λεπτά, προτού συλληφθεί από δύο αστυνομικούς με πολιτικά και μια ένστολη συνάδελφό τους.

Via: star.gr


Short link: [Facebook] [Twitter] [Email] Copy - http://whoel.se/~6239D$3WS

This entry was posted in GR and tagged on by .

About FEMEN

The mission of the "FEMEN" movement is to create the most favourable conditions for the young women to join up into a social group with the general idea of the mutual support and social responsibility, helping to reveal the talents of each member of the movement.

Leave a Reply