Γυμνή διαμαρτυρία στην Ουκρανία για το Euro 2012

Η οργάνωση «FEMEN» χτύπησε και πάλι, εκφράζοντας την αντίθεσή της στη διεξαγωγή του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2012 (θα το συνδιοργανώσουν η Ουκρανία και η Πολωνία), λίγες ώρες πριν την κλήρωση των ομίλων της διοργάνωσης.

Πιο συγκεκριμένα τέσσερις... γυμνόστηθες διαδηλώτριες έξω από το Ολυμπιακό Στάδιο του Κιέβου με πλακάτ τόνιζαν ότι η χώρα τους θα γίνει «Οίκος ανοχής των Ευρωπαίων» τις ημέρες που θα διεξαχθεί το Euro 2012.

«Σήμερα θα προτιμούσα τόσο ο κύριος Πλατινί αλλά και οι φίλαθλοι του ποδοσφαίρου να σταματήσουν να σκέφτονται τις μπάλες και να ενδιαφερθούν για τα κοινωνικά προβλήματα της Ουκρανίας και το γεγονός πως η χώρα τις ημέρες του EURO θα γίνει οίκος ανοχής των Ευρωπαίων» ανέφερε η Ολεξάνδρα Σεφτσένκο, η οποία ήταν η μία από τις τέσσερις διαδηλώτριες.

Via: sigmalive.com


Short link: [Facebook] [Twitter] [Email] Copy - http://whoel.se/~XoFFg$Bs

This entry was posted in GR and tagged on by .

About FEMEN

The mission of the "FEMEN" movement is to create the most favourable conditions for the young women to join up into a social group with the general idea of the mutual support and social responsibility, helping to reveal the talents of each member of the movement.

Leave a Reply