Γυμνόστηθες ακτιβίστριες της Femen «επιτέθηκαν» στον …

Τα έδωσαν...όλα οι γυμνόστηθες ακτιβίστριες της ουκρανικής οργάνωσης Femen κατά την χθεσινή επίσκεψη του πρωθυπουργού της Τυνησίας, Αλί Λαραγιέντ, στην έδρα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στις Βρυξέλλες. Οι ακτιβίστριες ανέβηκαν στο αυτοκίνητο που μετέφερε τον πρωθυπουργό της βορειοαφρικανικής χώρας και ήρθαν σε…σφοδρή αντιπαράθεση με το τους άνδρες της ασφάλειας.

Οι γυμνόστηθες της Femen διαμαρτύρονταν για την σύλληψη τριών συναδέλφων τους στην Τυνησία, στις 29 Μαΐου, οι οποίες είχαν με την σειρά τους μετέβη εκεί για να διαμαρτυρηθούν για την φυλάκιση μέλους της οργάνωσης.

Στην προσπάθειά τους να κάνουν σαφή την αντίθεσή τους στην απόφαση των τυνησιακών αρχών, οι ακτιβίστριες δεν δίστασαν ακόμη και να ανέβουν στο αυτοκίνητο του πρωθυπουργού Λαραγιέντ, έχοντας βγάλει όπως το συνηθίζουν τις μπλούζες τους και έχοντας γράψει στο σώμα τους συνθήματα με μαύρη μπογιά με τα οποία ζητούσαν την απελευθέρωση των…συντρόφων τους.

Το αποτέλεσμα ήταν να εκτυλιχθούν σκηνές...απείρου κάλλους κατά την αντιπαράθεσή τους με τους άνδρες της ασφάλειας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Εκλεισε η συμφωνία για TAP: Μέσω Ελλάδας η μεταφορά του αζέρικου φυσικού αερίου
Ο Πούτιν έλυσε το μυστήριο της εξαφάνισης Σνόουντεν


Μητσοτάκης: Χρονική παράταση για αξιοκρατικές αλλαγές στο Δημόσιο

Open all references in tabs: [1 - 3]

Via: gr.news.yahoo.com


Short link: [Facebook] [Twitter] [Email] Copy - http://whoel.se/~CAAAi$3UJ

This entry was posted in GR and tagged on by .

About FEMEN

The mission of the "FEMEN" movement is to create the most favourable conditions for the young women to join up into a social group with the general idea of the mutual support and social responsibility, helping to reveal the talents of each member of the movement.

Leave a Reply