Γυμνόστηθες Ουκρανές κατά του Euro 2012

"Οίκος ανοχής των Ευρωπαίων" θα γίνει η Ουκρανία της ημέρες που θα διεξαχθεί το Euro 2012, σύμφωνα με τις 4... γυμνόστηθες διαδηλώτριες που έθιξαν τα κοινωνικά προβλήματα της πατρίδας του.

Τα μέλη του γνωστού με τις πράξεις του τον τελευταίο καιρό, ανθρωπιστικού κινήματος "FEMEN" πρόταξαν κυριολεκτικά τα στήθη τους και διαμαρτυρήθηκαν έξω από το Ολυμπιακό Στάδιο του Κιέβου, αρκετές ώρες πριν την κλήρωση του Euro 2012.

Οι 4 γυναίκες κρατούσαν πλακάτ, φώναζαν συνθήματα και μία εξ αυτών, ονόματι Ολεξάνδρα Σεφτσένκο δήλωσε: "Σήμερα (Παρασκευή 02/12) θα προτιμούσα τόσο ο κύριος Πλατινί, όσο κι οι φίλαθλοι του ποδοσφαίρου να σταματήσουν να σκέφτονται τις μπάλες και να ενδιαφερθούν για τα κοινωνικά προβλήματα της Ουκρανίας και το γεγονός πως η χώρα τις ημέρες του Euro θα γίνει οίκος ανοχής των Ευρωπαίων".

Διαβάστε ακόμα

Επισκεφθείτε το www.woop.gr για να δείτε το σχετικό βίντεο

Via: nooz.gr


Short link: [Facebook] [Twitter] [Email] Copy - http://whoel.se/~fVTXM$Cs

This entry was posted in GR and tagged on by .

About FEMEN

The mission of the "FEMEN" movement is to create the most favourable conditions for the young women to join up into a social group with the general idea of the mutual support and social responsibility, helping to reveal the talents of each member of the movement.

Leave a Reply