Γυμνόστηθες σήκωσαν το κύπελλο του Euro 2012!

Το κύπελλο του 2012 είναι αυτό που εκατομμύρια fans του ποδοσφαίρου, ονειρεύονται πως θα σηκώσει η ομάδα τους….

Όμως Ουκρανές ακτιβίστριες της οργάνωσης FEMEN, χθες, χωρίς κανείς να το περιμένει πήραν στα χέρια τους το περιβόητο κύπελλο του Euro 2012 ενώ αυτό εκτίθετο δημόσια.

Η μια από τις γυναίκες που συμμετείχαν σε αυτήν την συμβολική κίνηση έβγαλε την μπλούζα της και φάνηκαν τα γυμνά της στήθη κάτω από τα οποία είχε γράψει «f*c* Εuro 2012».

Στην συνέχεια άρπαξε το κύπελλο μαζί με μία άλλη γυμνόστηθη και άρχισαν να φωνάζουν ενώ οι υπεύθυνοι ασφαλείας επενέβησαν για να τις απομακρύνουν.

Τα μέλη της οργάνωσης FEMEN είχαν πραγματοποιήσει νωρίτερα αυτόν τον μήνα, μια παρόμοια διαμαρτυρία όταν το κύπελλο εκτίθετο στο Kyiv.

Πιστεύουν πως το Euro 2012 θα οδηγήσει σε αύξηση της πορνείας στην Ουκρανία και θα εδραιώσει την χώρα ως τον τουριστικό προορισμό για σεξ στην Ευρώπη.

Via: star.gr


Short link: [Facebook] [Twitter] [Email] Copy - http://whoel.se/~q6PPe$xv

This entry was posted in GR and tagged on by .

About FEMEN

The mission of the "FEMEN" movement is to create the most favourable conditions for the young women to join up into a social group with the general idea of the mutual support and social responsibility, helping to reveal the talents of each member of the movement.

Leave a Reply