Γυμνόστηθες στο εκλογικό τμήμα του Ερντογάν (ΦΩΤΟ)

Δύο γυναίκες από την οργάνωση Femen, διαδήλωσαν γυμνόστηθες σε εκλογικό τμήμα της Κωνσταντινούπολης για να καταγγείλουν τον αποκλεισμό του Twitter και του YouTube από τον Ερντογάν.Οι δύο νέες γυναίκες μπήκαν το μεσημέρι σε εκλογικό τμήμα της συνοικίας Ουσκουντάρ της Κωνσταντινούπολης και αποκάλυψαν τα στήθη τους, όπου είχαν γράψει το σύνθημα "να απαγορεύσουμε τον Ερντογάν". Η αστυνομία τις συνέλαβε.

Ο Ερντογάν επρόκειτο να ψηφίσει σ' αυτό το Δημοτικό σχολείο, όμως ενημερώθηκε για τις προθέσεις των φεμινιστριών και επέλεξε τελικά ένα άλλο εκλογικό τμήμα της ίδιας περιοχής.

ΦΩΤΟ Twiter ‏@FEMEN_Turkey

Οι Femen είχαν ήδη διαδηλώσει εναντίον των αποφάσεων της τουρκικής κυβέρνησης να περιορίσει την πρόσβαση στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης, ως αντίδραση για τη δημοσιοποίηση τηλεφωνικών υποκλοπών που την εμπλέκουν σε υποθέσεις διαφθοράς.

Μέλος της οργάνωσης είχε επίσης διαδηλώσει τον περασμένο Ιούλιο σε αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης για να καταγγείλει την καταστολή από τον Ερντογάν του κύματος των διαδηλώσεων που είχε συγκλονίσει την Τουρκία τις τρεις πρώτες εβδομάδες του Ιουνίου 2013.

Διαβάστε

Στις κάλπες σήμερα οι Τούρκοι - Εκλογές “δημοψήφισμα” για Ερντογάν

Οι Τούρκοι αποφασίζουν το πολιτικό μέλλον Ερντογάν

Κούρασε τη φωνή του ο Ερντογάν - "Ανοικτό" ακόμα το YouTube

ΤΟΥΡΚΙΑ: Σκάνδαλα και συγκυριακές συμμαχίες του Ερντογάν με τις κάλπες να έρχονται

Αυτά είναι τα βίντεο για τα οποία ο Ερντογάν έκοψε το youtube!

Προειδοποίηση του ΟΗΕ στην Τουρκία: Ανοίξτε το twitter!

Open all references in tabs: [1 - 9]

Via: gr.news.yahoo.com


Short link: [Facebook] [Twitter] [Email] Copy - http://whoel.se/~Vg8EB$51d

This entry was posted in GR and tagged on by .

About FEMEN

The mission of the "FEMEN" movement is to create the most favourable conditions for the young women to join up into a social group with the general idea of the mutual support and social responsibility, helping to reveal the talents of each member of the movement.

Leave a Reply