Γυμνόστηθη διαμαρτυρία κατά Ερντογάν

Την οργή της για τη βίαιη καταστολή των πρόσφατων αντικυβερνητικών διαδηλώσεων στην Τουρκία εξέφρασε με τον γνωστό γυμνόστηθο τρόπο του κινήματος Femen μια ακτιβίστρια της οργάνωσης.


Φωτογραφία αρχείου

Φωτογραφία αρχείου

Η νεαρή γυναίκα, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο, πραγματοποίησε γυμνόστηθη διαμαρτυρία στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης κρατώντας ένα με την μορφή αεροπορικού εισιτηρίου στο οποίο αναγραφόταν "Ερντογάν, Από: Κωνσταντινούπολη Σε: Καμπούλ", την πρωτεύουσα του Αφγανιστάν.

Η γυναίκα, η οποία συνελήφθη από δύο αστυνομικούς με πολιτικά και μια ένστολη συνάδελφό τους, πρόλαβε να φωνάξει στα αγγλικά "Κωνσταντινούπολη - Καμπούλ για τον Ερντογάν, απελευθερώστε την Τουρκία".

Σε ανακοίνωσή τους οι Femen "απευθύνουν έκκληση σθεναρά και με αγάπη προς τον τουρκικό λαό να μην λυγίσει απέναντι στην καταστολή του Ερντογάν και της αστυνομίας του".

Πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Via: enet.gr


Short link: [Facebook] [Twitter] [Email] Copy - http://whoel.se/~aQRxd$3WT

This entry was posted in GR and tagged on by .

About FEMEN

The mission of the "FEMEN" movement is to create the most favourable conditions for the young women to join up into a social group with the general idea of the mutual support and social responsibility, helping to reveal the talents of each member of the movement.

Leave a Reply