Γυμνόστηθη διαμαρτυρία κατά του Ερντογάν

Μια ακτιβίστρια της οργάνωσης Femen διαδήλωσε σήμερα γυμνόστηθη σε αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης για να καταδικάσει την καταστολή των πρόσφατων αντικυβερνητικών διαδηλώσεων στην Τουρκία.

Η νεαρή γυναίκα, η οποία φορούσε ένα σορτς και ψηλοτάκουνα παπούτσια και είχε βγει από αεροπλάνο που προερχόταν από την Άγκυρα, έβγαλε την μπλούζα της μέσα στην αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου Σαμπιχά Γκιουκτσέν, στην ασιατική πλευρά της Κωνσταντινούπολης.

Στη συνέχεια έδειξε ένα πανό με την μορφή αεροπορικού εισιτηρίου στο οποίο αναγραφόταν «Ερντογάν, από Κωνσταντινούπολη σε Καμπούλ».

Η γυναίκα συνελήφθη από δύο αστυνομικούς με πολιτικά και μια ένστολη συνάδελφό τους.

«Οι Femen απευθύνουν έκκληση σθεναρά και με αγάπη προς τον τουρκικό λαό να μην λυγίσει απέναντι στην καταστολή του Ερντογάν και της αστυνομίας του», αναφέρεται σε ανακοίνωση, στην οποία τονίζουν επίσης «μην προδώσετε τα ιδανικά της ανθρωπιστικής επανάστασης που ξεκίνησε στην Ταξίμ!».

Via: attikipress.gr


Short link: [Facebook] [Twitter] [Email] Copy - http://whoel.se/~Ci0cD$3aJ

This entry was posted in GR and tagged on by .

About FEMEN

The mission of the "FEMEN" movement is to create the most favourable conditions for the young women to join up into a social group with the general idea of the mutual support and social responsibility, helping to reveal the talents of each member of the movement.

Leave a Reply