Δείτε το μήνυμα που έστειλαν οι γυμνόστηθες Femen στην Τουρκία …

Τη συμπαράστασή τους στους Τούρκους διαδηλωτές εξέφρασαν οι Femen με βίντεο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα τους και στο επίσημο προφίλ τους στο Facebook.

Γυμνόστηθες, φορώντας στεφάνια από λουλούδια στο κεφάλι και με ζωγραφισμένη την τουρκική σημαία στο στέρνο, περίπου δεκαπέντε νεαρές γυναίκες, μέλη της οργάνωσης στέλνουν μηνύματα αλληλεγγύης στους Τούρκους πολίτες.

«Οι Femen είναι υπέρ της τουρκικής επανάστασης. Οι διαδηλωτές δε φοβούνται τα δακρυγόνα και τις πλαστικές σφαίρες. Οι Femen πιστεύουν στον αγώνα της απελευθέρωσης από την τουρκική κυβέρνηση. Είμαστε κατά της ισλαμοποιήσης της Τουρκίας. Δε μπορούν να κόψουν τα δικαιώματά σας, όπως κόβουν τα δέντρα στην πλατεία Ταξίμ. Γυναίκες της Τουρκίας αγωνιστείτε για τα δικαιώματά σας και την ελευθερία της χώρας σας», αναφέρουν χαρακτηριστικά στο βίντεο.

 

Σχετικές Ειδήσεις στο Newsbomb.gr

Open all references in tabs: [1 - 3]

Via: gr.news.yahoo.com


Short link: [Facebook] [Twitter] [Email] Copy - http://whoel.se/~r7gFJ$2zd

This entry was posted in GR and tagged on by .

About FEMEN

The mission of the "FEMEN" movement is to create the most favourable conditions for the young women to join up into a social group with the general idea of the mutual support and social responsibility, helping to reveal the talents of each member of the movement.

Leave a Reply