ΔΕΙTE: Τόπλες ακτιβίστριες άρπαξαν το κύπελλο του Euro 2012

Φωτογραφίες από εκδήλωση στην Ουκρανία... Όλοι οι ποδοσφαιριστές- και όχι μόνο- θέλουν να κρατήσουν στα χέρια τους το τρόπαιο του πρωταθλητή του Euro 2012 που διοργανώνεται αυτό το καλοκαίρι. Αλλά σε μία εκδήλωση που διοργανώθηκε χθες στην Ουκρανία, το κύπελλο βρέθηκε στα χέρια μιας πολύ διαφορετικής «ομάδας».

Τόπλες ακτιβίστριες από την ουκρανική οργάνωση για τα δικαιώματα των γυναικών Femen άρπαξαν το τρόπαιο ενώ είχε εκτεθεί για το κοινό.

Η 21χρονη Inna Shevchenko έβγαλε την μπλούζα της, αποκάλυψε το στήθος της όπου είχε γράψει «F**k Euro 2012» και άρπαξε το κύπελλο. 

ην ώρα που οι άνδρες της ασφάλειας κατευθύνονταν στο μέρος της, μία άλλη ακτιβίστρια γδύθηκε από τη μέση και πάνω αποκαλύπτοντας το ίδιο σύνθημα. Σύμφωνα με τη Femen, επρόκειτο για μία 46χρονη Γαλλίδα δημοσιογράφο από γαλλικό γυναικείο περιοδικό.

Οι δύο γυναίκες οδηγήθηκαν στο κρατητήριο.

Η οργάνωση Femen επικεντρώνει τις τόπλες κινητοποιήσεις της στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου που διεξάγεται στην Ουκρανία και την Πολωνία, καταγγέλλοντας πως η διοργάνωση ια οδηγήσει σε έξαρση την πορνεία και θα χαρακτηρίσει την Ουκρανία ως σεξουαλικό προορισμό στην Ευρώπη.   
24wro

Via: newsnow.gr


Short link: [Facebook] [Twitter] [Email] Copy - http://whoel.se/~dgjlY$xS

This entry was posted in GR and tagged on by .

About FEMEN

The mission of the "FEMEN" movement is to create the most favourable conditions for the young women to join up into a social group with the general idea of the mutual support and social responsibility, helping to reveal the talents of each member of the movement.

Leave a Reply