Διαμαρτυρήθηκαν γυμνόστηθες πριν την κλήρωση του Euro 2012! Βίντεο

Διαμαρτυρήθηκαν γυμνόστηθες πριν την κλήρωση του Euro 2012! Βίντεο

Χωρίς μπλούζες εμφανίστηκαν πέντε μέλη της φεμινιστικής οργάνωσης FEMEN, που εξέφρασε με τον τρόπο αυτόν την αντίθεση της στην διεξαγωγή του Euro 2012 στην Ουκρανία.

Δεν είναι η πρώτη φορά που τα μέλη της συγκεκριμένης οργάνωσης έχουν διαμαρτυρηθεί με αυτόν τον πρωτότυπο τρόπο, υποστηρίζοντας ότι η διοργάνωση θα φέρει ανθρωπιστική καταστροφή στην Ουκρανία, καθώς θα μετατραπεί σε έναν τεράστιο... οίκο ανοχής.

Οι πέντε καλλίγραμμες κοπέλες της FEMEN εμφανίστηκαν γυμνόστηθες έξω από το Ολυμπιακό Στάδιο της Κιέβου, όπου δεν θα διεξαχθεί μόνο η κλήρωση αλλά και ο τελικός του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2012.

Οι γυμνόστηθες ουκρανές  έστειλαν με συνθήματα και πλακάτ τα δικά του μηνύματα εναντίον της ΟΥΕΦΑ αλλά και των τοπικών ουκρανικών αρχών, πριν σπεύσουν οι αστυνομικές δυνάμεις για να τις απομακρύνουν...

 

Star.gr

Via: madata.gr


Short link: [Facebook] [Twitter] [Email] Copy - http://whoel.se/~CNy4E$Cu

This entry was posted in GR and tagged on by .

About FEMEN

The mission of the "FEMEN" movement is to create the most favourable conditions for the young women to join up into a social group with the general idea of the mutual support and social responsibility, helping to reveal the talents of each member of the movement.

Leave a Reply