Επίθεση χάκερς στην ιστοσελίδα των γυμνόστηθων Femen

Σε κόκκινο φόντο και τεράστια μαύρα γράμματα, το μήνυμα που δεσπόζει στην κεντρική σελίδα των γυμνόστηθων Femen, είναι ξεκάθαρο. «Βρώμικα γουρούνια, ελάτε στην Τυνησία. Θα σας κόψουμε τα στήθη και θα τα δώσουμε στα σκυλιά», απειλούν οι χάκερς που επιτέθηκαν στην ιστοσελίδα των ακτιβιστριών που διαδηλώνουν με γυμνό το στήθος υπέρ των δικαιωμάτων των γυναικών, κατά του Πούτιν, κατά του Πάπα.

Το βίαιο μήνυμα αναρτήθηκε καθώς οι ακτιβίστριες μάχονται υπέρ της Αμίνα, της πρώτης Τυνήσιας που ανήρτησε γυμνόστηθη φωτογραφία στο Facebook σε ένδειξη συμπαράστασης στο φεμινιστικό κίνημα και αγνοείται εδώ και ημέρες, ενώ ισλαμιστής ιεροκύρηκας δήλωσε πως η νεαρή πρέπει να τιμωρηθεί με 80 ως 100 βουρδουλιές και έπειτα να θανατωθεί με λιθοβολισμό.

Οι ίδιες οι ακτιβίστριες ως απάντηση στους χάκερς λένε ότι «τα στήθη μας είναι πιο δυνατά από τις πέτρες σας», συμπληρώνοντας πως αυτή είναι η δεύτερη επίθεση που πραγματοποιείται μέσα σε μόλις μία εβδομάδα. «Προφανώς είναι η καμπάνια μας 'Free Amina' που τους ενοχλείς, πέρα από το μήνυμά μας για μια ημέρα χωρίς τζιχάντ και με το στήθος ακάλυπτο, στις 4 Απριλίου», σχολιάζουν οι Femen.

Via: gr.news.yahoo.com


Short link: [Facebook] [Twitter] [Email] Copy - http://whoel.se/~aH47T$2VC

This entry was posted in GR and tagged on by .

About FEMEN

The mission of the "FEMEN" movement is to create the most favourable conditions for the young women to join up into a social group with the general idea of the mutual support and social responsibility, helping to reveal the talents of each member of the movement.

Leave a Reply