«Θέλουμε εκδίκηση για την κρίση στην Ελλάδα»

Βρέθηκαν στην Αθήνα για να διαδηλώσουν και να στηρίξουν την Ελλάδα. Η Ίνα Σεβτσένκο μάλιστα πόζαρε γυμνόστηθη στο μνημείο που σηματοδοτεί την πολιτιστική ταυτότητα της Ελλάδας. Μπροστά από το Ερέχθειο με φόντο τις Καρυάτιδες. Ο λόγος για τις FEMEN και συγκεκριμένα την αρχηγό τους, ενόψει της επικείμενης επέκτασης του κινήματος και στη χώρα μας.

«Έχουμε από ανάγκη από ακτιβιστές, φωτογράφους, δικηγόρους, μεταφραστές και γενικότερα εθελοντές. Απευθύνουμε κάλεσμα σε όσες και όσους ενδιαφέρονται να επικοινωνήσουν μαζί μας», δηλώνει στο «Έθνος της Κυριακής» η 24χρονη ακτιβίστρια από την Ουκρανία.

«Στην Ελλάδα μπορεί να δει κανείς όλα εκείνα τα σάπια στοιχεία που έχουν καταλήξει να αποτελούν ευρωπαϊκό δόγμα. Στην Ευρώπη υπάρχουν ακόμη πολλά προβλήματα και η Ελλάδα φέρνει στο φως κάποια από αυτά. Η Ελλάδα επιπλέον ξεμπροστιάζει την οικονομική δικτατορία της Ευρώπης και φανερώνει το βαθμό της πολιτικής ανευθυνότητας απέναντι στις χώρες που είναι καλοδεχούμενες στην ευρωζώνη».

Μιλώντας για τις FEMEN, η Ίνα Σεβτσένκο λέει: «είμαστε έτοιμες να πάρουμε εκδίκηση για την οικονομική και πολιτική κρίση. Είμαστε ευτυχείς που θα μπορέσουμε να κάνουμε κάτι τέτοιο μαζί με τους Έλληνες».

«Η Ελλάδα είναι η χώρα που έδωσε στον κόσμο πολλές προοδευτικές ιδέες, πολλούς προοδευτικούς νόμους, καθώς και την ίδια την έννοια της δημοκρατία», προσθέτει.

Η ίδια δηλώνει ότι το κίνημα των FEMEN δεν είναι αντίθετο προς την ευρωπαϊκή ιδέα. «Είμαστε εδώ για να αναδεικνύουμε όλα τα κρυφά προβλήματα και τα σατανικά σχέδια των πολιτικών, που δυστυχώς κάποιες φορές μας εξουσιάζουν».

Via: patrastimes.gr


Short link: [Facebook] [Twitter] [Email] Copy - http://whoel.se/~hx1ZT$6Cl

This entry was posted in GR and tagged on by .

About FEMEN

The mission of the "FEMEN" movement is to create the most favourable conditions for the young women to join up into a social group with the general idea of the mutual support and social responsibility, helping to reveal the talents of each member of the movement.

Leave a Reply