Νεαρή μπούκαρε σε εκκλησία και έκανε τόπλες την ώρα της …

​Την ώρα που ο καθολικός επίσκοπος Κολονίας ετοιμαζόταν να εκφωνήσει το κήρυγμά του κατά την λειτουργία των Χριστουγέννων στον Καθεδρικό της πόλης... μία νεαρή ανέβηκε στην Αγία Τράπεζα, έβγαλε τα ρούχα της, αφήνοντας άφωνους τους πιστούς!

Η νεαρή εξτρεμίστρια, φορώντας μόνο το κάτω εσώρουχο της, είχε γράψει στο στήθος της το σύνθημα «Εγώ είμαι ο Θεός» και διαμαρτυρόταν κατά της προπαγάνδας του Βατικανού για δαιμονοποίηση των αμβλώσεων.

Σύμφωνα με την τοπική Express, πρόκειται για την Γιοζεφίνε Βιρτ, η οποία ανήκει στις ακτιβίστριες της Femen που είχαν «επιτεθεί» στον Βλαντιμίρ Πούτιν, κατά τη διάρκεια έκθεσης στο Αννόβερο τον περασμένο Μάιο, ενώ αίσθηση προκάλεσε και η αντίδραση του καρδινάλιου Μάινσερ ο οποίος παρέμεινε ψύχραιμος μέχρι το προσωπικό του ναού να απομακρύνει την κοπέλα από τον Καθεδρικό.

«Το κίνημα FEMEN απαιτεί από τους γέροντες του Βατικανού και τους φανατικούς τους οπαδούς να σταματήσουν να προωθούν μεσαιωνικές χίμαιρες», - καθώς επίσης και να φέρουν τα εκκλησιαστικά δόγματα «σε αντιστοιχία με το σύγχρονο κόσμο και τα δικαιώματα του ανθρώπου», - αναφέρεται στο δελτίο Τύπου.

Μετά το περιστατικό, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, η Αγία Τράπεζα καθαγιάστηκε εκ νέου με μία σύντομη τελετή. Η κοπέλα αφέθηκε ελεύθερη μετά από μερικές ώρες, αφού απαγγέλθηκαν σε βάρος της κατηγορίες για διατάραξη άσκησης θρησκευτικών καθηκόντων. Η ίδια απάντησε με μήνυση για βιαοπραγία κατά την ώρα της απομάκρυνσής της.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

Via: star.gr


Short link: [Facebook] [Twitter] [Email] Copy - http://whoel.se/~aUChh$4by

This entry was posted in GR and tagged on by .

About FEMEN

The mission of the "FEMEN" movement is to create the most favourable conditions for the young women to join up into a social group with the general idea of the mutual support and social responsibility, helping to reveal the talents of each member of the movement.

Leave a Reply