Οι γυμνές ακτιβίστριες Femen προτάσσουν τα στήθη τους και στον …

Ημίγυμνη ακτιβίστρια διαδήλωσε χθες στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης Σαμπιχά Γκιοκτσέν, κατά του Ερντογάν, καταδικάζοντας τη βίαιη καταστολή των αντικυβερνητικών διαδηλώσεων στην Τουρκία.

Οπως αναφέρει το Γαλλικό πρακτορείο, η νεαρή γυναίκα, βγήκε από το αεροπλάνο που ερχόταν από την Αγκυρα και έβγαλε την μπλούζα της μέσα στην αίθουσα αφίξεων του Σαμπιχά Γκιοκτσέν δείχνοντας ένα πανό με την μορφή αεροπορικού εισιτηρίου στο οποίο αναγραφόταν «Ερντογάν, Από: Κωνσταντινούπολη Σε: Καμπούλ», ενώ ταυτόχρονα φώναζε στα αγγλικά «Κωνσταντινούπολη - Καμπούλ για τον Ερντογάν, απελευθερώστε την Τουρκία».

Η διαδηλώτρια, που κατονομάστηκε μόνο ως Σάρα συνελήφθη από τρεις αστυνομικούς, ενώ η οργάνωση των Femen δήλωσε ότι «απευθύνουν έκκληση σθεναρά και με αγάπη προς τον τουρκικό λαό να μην λυγίσει απέναντι στην καταστολή του Ερντογάν και της αστυνομίας του».

Via: iefimerida.gr


Short link: [Facebook] [Twitter] [Email] Copy - http://whoel.se/~Q0AmB$3Wk

This entry was posted in GR and tagged on by .

About FEMEN

The mission of the "FEMEN" movement is to create the most favourable conditions for the young women to join up into a social group with the general idea of the mutual support and social responsibility, helping to reveal the talents of each member of the movement.

Leave a Reply