Οι Femen «ξαναχτύπησαν» – Γυμνόστηθη υποδοχή στον Πούτιν στο …

«Σταματήστε να αγνοείτε την αιματοχυσία στην Ουκρανία», ήταν ένα από τα συνθήματα που έγραψαν στα γυμνά στήθη τους οι ακτιβίστριες

Προτάσσοντας τα γυμνά στήθη τους, δύο Ουκρανές ακτιβίστριες -ανάμεσά τους και η αρχηγός της Femen, Ίνα Σεβτσένκο- εθεάθησαν έξω από τον καθεδρικό ναό στο Μιλάνο επιφυλάσσοντας, όπως οι ίδιες υποστηρίζουν, μία θερμή υποδοχή με κόκκινο κρασί στον ισχυρό άνδρα του Κρεμλίνου, Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος θα δώσει το παρών στην 10η Σύνοδο Κορυφής Ευρώπης - Ασίας στην οποία συμμετέχουν 53 χώρες. 

Οι δύο Femen κρατούσαν καφάσια με μπουκάλια κόκκινο κρασί, το οποία, όπως δήλωσαν στους δημοσιογράφους, συμβολίζουν το αίμα των Ουκρανών πολιτών.

«Σταματήστε να αγνοείτε την αιματοχυσία στην Ουκρανία», ήταν ένα από τα συνθήματα που έγραψαν στα γυμνά στήθη τους οι ακτιβίστριες.

«Πιστεύουμε, πως καλωσορίζοντας έναν δολοφόνο, έναν άνθρωπο που σκοτώνει έναν ολόκληρο λαό και δίνοντάς του το χέρι, σαν να αγνοούμε τους βασανισμούς, τις δολοφονίες και τον πόλεμο που ξεκίνησε στην Ουκρανία από τον Βλαντιμίρ Πούτιν», δήλωσε η αρχηγός της οργάνωσης  στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Σημειώνεται ότι όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα "Guardian", o Βλαντιμίρ Πούτιν και ο Ουκρανός πρόεδρος , Πέτρο Ποροσένκο, αναμένεται να συναντηθούν  το πρωί της Παρασκευής.

Via: protothema.gr


Short link: [Facebook] [Twitter] [Email] Copy - http://whoel.se/~AKDKA$5U1

This entry was posted in GR and tagged on by .

About FEMEN

The mission of the "FEMEN" movement is to create the most favourable conditions for the young women to join up into a social group with the general idea of the mutual support and social responsibility, helping to reveal the talents of each member of the movement.

Leave a Reply