Προτάσσουν τα στήθη τους -κυριολεκτικά- κατά του Ερντογάν

“Προτάσσουν τα στήθη τους” κατά του Ερντογάν. Η όμορφη κυρία της φωτογραφίας ημίγυμνη μεν με την τουρκική σημαία ζωγραφισμένη στο στήθος της είναι μέλος της γυναικείας οργάνωσης προάσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων FEMEN, τα μέλη της οποίας έχουν γίνει γνωστά με τις δυναμικές γυμνόστηθες εκδηλώσεις διαμαρτυρίας ανά τον κόσμο.

Παράρτημα της οργάνωσης άνοιξε και στην Τουρκία.

Η λειτουργία και δράση της οργάνωσης στην Τουρκία αποκτά ιδιαίτερη σημασία δεδομένου των διώξεων που υφίστανται τα μέλη της οργάνωσης στις ισλαμικές χώρες, με την πλέον πρόσφατη και γνωστή περίπτωση τυνήσιας ακτιβίστριας Αμίνα.

Η έναρξη λειτουργίας της τουρκικής FEMEN έγινε γνωστή μέσω του λογαριασμού @FEMEN Turkey στο Twitter, όπου εμφανίστηκε το μέλος της οργάνωσης, ονόματι Γκιουντουλού, γυμνόστηθη και με υψωμένη τη γροθιά της. Διαβάστε περισσότερα στο onalert.gr

Open all references in tabs: [1 - 5]

Via: newsit.gr


Short link: [Facebook] [Twitter] [Email] Copy - http://whoel.se/~Vcz1U$4OJ

This entry was posted in GR and tagged on by .

About FEMEN

The mission of the "FEMEN" movement is to create the most favourable conditions for the young women to join up into a social group with the general idea of the mutual support and social responsibility, helping to reveal the talents of each member of the movement.

Leave a Reply