Πρωτομαγιά με δυσάρεστες εκπλήξεις για την Μαρίν Λεπέν

Γεμάτη δυσάρεστες εκπλήξεις, πράγμα που αναγνώρισε τελικά και η ίδια, ήταν η φετινή Πρωτομαγιά για την Μαρίν Λεπέν του Εθνικού Μετώπου. Η γαλλίδα πολιτικός ήρθε αρχικά αντιμέτωπη με τον... πατέρα της ο οποίος προσπάθησε να της χαλάσει την εκδήλωση. Η επόμενη κακή στιγμή είχε να κάνει με τις γνωστές φεμινίστρες της Femen.

O 86χρονος Ζαν-Μαρί Λεπέν, ο ιδρυτής του Εθνικού Μετώπου, με τον οποίο έχει έρθει σε ρήξη, ανέβηκε στο βήμα του ομιλητή την ώρα που έπαιρνε τη θέση της και η ίδια για να ξεκινήσει η εκδήλωση.

Στάθηκε μπροστά της και, χωρίς να ρίξει ούτε ένα βλέμμα στην κόρη του που είχε βυθιστεί στη μελέτη των σημειώσεών της, έκανε το σήμα της νίκης, καταχειροκροτούμενος από τους παριστάμενους.

Ο Ζαν-Μαρί Λεπέν αποχώρησε στη συνέχεια από την εκδήλωση.

Ακολούθησαν οι φεμινίστριες της Femen, οι οποίες είχαν γράψει στα στήθη τους «Χάιλ Μαρίν». Προσπάθησαν και αυτές να διακόψουν για λίγο την ομιλία της Λεπέν.

Νωρίτερα, δύο άλλα μέλη της Femen έκαναν την εμφάνισή τους τη στιγμή που η Λεπέν κατέθετε στεφάνι στο άγαλμα της Ζαν ντ' Αρκ, αλλά απομακρύνθηκαν πολύ γρήγορα από τους άνδρες της ασφάλειάς της.

Via: news.in.gr


Short link: [Facebook] [Twitter] [Email] Copy - http://whoel.se/~0MhEZ$62c

This entry was posted in GR and tagged on by .

About FEMEN

The mission of the "FEMEN" movement is to create the most favourable conditions for the young women to join up into a social group with the general idea of the mutual support and social responsibility, helping to reveal the talents of each member of the movement.

Leave a Reply